Trumpf-directeur Menko Eisma nieuwe vice-voorzitter FPT-VIMAG

0

Menko Eisma, directeur van technologiebedrijf Trumpf wordt de nieuwe vice-voorzitter van FPT VIMAG. Hij volgt daarmee André Gaalman van Leering Hengelo op. Gaalman zal op zijn beurt de voorzittershamer overnemen van Richard Boske. Officieel treedt Eisma toe na de TechniShow in maart.

Eisma zal zich met het bestuur inzetten om voor de branche meer kennis toe te voegen en de businees in de toekomst te verwaarden. “FPT-VIMAG heeft als missie de verdienkracht van de aangesloten leden te versterken en daarmee de Nederlandse maakindustrie te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige basis. De doelstelling voor de brancheorganisatie is: netwerken verbinden, kennis verdiepen en de business voor de toekomst verwaarden, deze missie spreekt mij zeer aan”, zegt Eisma.
Chantal Baas, directeur FPT-VIMAG, is verheugd met de toevoeging van Eisma aan het bestuur van de vereniging. “De productietechnologie is een van de belangrijkste economische krachten van Nederland. Om dat belang te onderstrepen, is een sterk bestuur noodzakelijk.” FPT-VIMAG vertegenwoordigt 170 bedrijven in de productietechnologie en vormt als merkeigenaar TechniShow, het platform voor de productietechnologie in Nederland. De grootste technologiebeurs in de Benelux wordt dit jaar van 15 tot en met 18 maart in de Utrechtse Jaarbeurs gehouden.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics