Trioplast Group neemt Apeldoorn Flexible Packaging(AFP) over.

0

Trioplast Group heeft een overeenkomst getekend voor de overname van het Nederlandse bedrijf Apeldoorn Flexible Packaging, AFP, een toonaangevende speler in oplossingen voor Load security  en voedselverpakkingen, van JPF Netherlands BV, een entiteit van B.C. Jindal-groep.

Andreas Malmberg, CEO van de Trioplast Group

“We zijn verheugd om de kans te krijgen om een ​​nog sterkere positie te verwerven in de markt van Load security en voedselverpakking door AFP te verwelkomen in de groep. AFP heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van premiumproducten en superieure ondersteuning aan de markt om de waarde voor klanten te maximaliseren. We geloven sterk in de organisatie en het management van AFP, die het bedrijf de afgelopen jaren op indrukwekkende wijze heeft ontwikkeld. Met onze gezamenlijke krachten hopen we deze reis voort te zetten ”, zegt Andreas Malmberg, CEO van de Trioplast Group.

“We zien Trioplast als een zeer goede eigenaar en partner om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Trioplast en AFP delen dezelfde opvattingen over duurzame ontwikkeling op de lange termijn, gebaseerd op klantgerichte innovatie en solide kwaliteitsproducten ”, zegt Evert Paardekooper, MD van AFP. “Met de gecombineerde productportfolio’s, verhoogde technische ondersteuning en toonaangevende R & D-capaciteiten, ben ik ervan overtuigd dat we samen nog meer waarde voor onze klanten zullen creëren”, vervolgt Evert Paardekooper.
De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke regelgevende vereisten en goedkeuringen. De Trioplast Groep zal, nadat de transactie is afgerond, 100% van de aandelen bezitten.

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Trioplast is opgericht in 1965 en sinds 2018 eigendom van Altor Fund IV. Altor is een van de leidende Noordse Private Equity-bedrijven, gericht op het bouwen van bedrijven van wereldklasse. Gedreven door de voortdurende ontwikkeling van innovatieve en duurzame kunststoffolieproducten is Trioplast een van de leiders in het segment, met een omzet van 420 MEUR en ongeveer 1.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Smålandsstenar, Zweden. De productie vindt plaats in Zweden, Denemarken en Frankrijk en de producten worden op de wereldmarkt verkocht.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics