‘Transition in Healthcare’ is het thema van het Health Valley Event op 21 maart 2024.

0

Het programma zit bomvol toonaangevende sprekers die jou van een flinke dosis inspiratie gaan voorzien! Ook bereiden we inhoudelijke sessies voor rond het thema van de dag ‘Transition in Healthcare‘. De transitie in de zorg is volop voelbaar. Maar wat betekent dat voor de toekomst, hoe ziet de toekomst er eigenlijk uit?

Samen zorgen voor morgen

Goede betaalbare gezondheidszorg nu en in de toekomst, dat is waar we allemaal naar streven. Technologische innovaties spelen hierbij een steeds grotere rol en zorgen ervoor dat de zorg uitvoerbaar, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijft. Op het Health Valley Event draait het om deze innovaties in de zorg.

Kennisinstellingen, zorginstellingen, ondernemers en overheden, we hebben allemaal met de transitie in de zorg te maken en dragen allen ons steentje bij. Op het Health Valley Event gaan we samen in gesprek over toekomstbestendige zorg en de technologische innovaties die hieraan bijdragen.

Link magazine december/januari 2023/2024: Vertrouwen in de keten, niet alleen voor relaties tussen bedrijven; ook tussen afdelingen binnen een organisaties. Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

We praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen, inspireren je met mooie voorbeelden en bieden je unieke netwerkkansen om met elkaar invulling te geven aan de transitie richting toekomstbestendige zorg. Kortom, een vol en gevarieerd programma op 21 maart!

  • Kees van Laarhoven, chirurg en afdelingshoofd Heelkunde bij Radboudumc, kijkt één jaar vooruit. Hoe is de transitie in de zorg dan al voelbaar? En hoe werken we vandaag al aan die transitie?
  • Met Masi Mohammadi, hoogleraar bij Technische Universiteit Eindhoven, stappen we het jaar 2040 in. Zij licht toe welke architectonische en technologische middelen & methoden we gaan toepassen waardoor mensen langer zelfstandig en gezond kunnen wonen.
  • De genomineerden van de Nationale Zorginnovatieprijs zullen het podium beklimmen en hun visie op 2030 delen. Waar staan zij in 2030 met hun innovatie en hoe leveren zij daarmee een bijdrage aan de uitdagingen in de zorg.
  • We sluiten het plenaire programma af met Joris Arts, allround zorginnovatie-expert. We kunnen in de zorg veel leren van andere sectoren. Wat kan Joris ons meegeven en hoe gebruiken we dat advies daadwerkelijk in de zorg?
  • De businesscase van verlaagde zorgkosten: De kosten gaan voor de baten. In deze sessie komen technologische en sociale innovaties voorbij (interventies die klachten opspoort en tijdig ingrijpen mogelijk maakt) die dit in de praktijk al laten zien én daarmee kwaliteit van leven verbetert en zorgkosten optimaliseert.
  • Samen Sterk in de Zorg: Strategieën voor arbeidsmarktuitdagingen & werkplezier, die wél werken; een verkenning met Genus Care en Zentis Medical/Datha.
  • Positieve Gezondheid: Over domeinoverstijgende initiatieven en de transformatie waar we middenin zitten. We gaan de interactie aan over het onderwerp Positieve Gezondheid in relatie tot alle landelijke ontwikkelingen zoals IZA, GALA, en het sportakkoord.

Tot en met 15 januari 2024 betaal je slechts € 275,- voor je ticket! Je ontvangt een lunch, borrel en volledige toegang tot alle sessies, beursvloer en 1-1 matchmaking mogelijkheden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics