Uitnodiging ?link Café: Maurice Geraets over hoe NXP voorsprong gepakt heeft

0

Link Café op woensdag 20 maart in Nijmegen. Ad van Berlo en Bart Verteeg, van het gelijknamige succesvolle strategisch en creatief design bureau VanBerlo, zal u meenemen in zijn zoektocht (en oplossing) naar het krijgen van meer grip op innovatie. Daarna zal Joost van Abeelen laten horen hoe het bij Luxexcel lukt om met een nieuwe combinatie van markt (opthalmic lenses) en technologie (3D printen) successen te boeken. Maurice Geraets NXP: We overschatten ontwikkelingen op korte termijn en onderschatten ontwikkelingen op lange termijn. Hij gaat ook in op de ontwikkelingen in de automotive sector icm het steeds complexer wordend speelveld. En hoe de ontwikkeling te versnellen. Wij hebben nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden bij Mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

link Magazine, Siemens Industry Software, Berenschot en Industriële Kring Nijmegen voor Nijmegen en omgeving organiseren gezamenlijk een link Café op woensdag 20 maart in Nijmegen. Ditmaal is het onderwerp ‘innoveren en transformeren’.  


Ad van Berlo, professor aan de universiteit Eindhoven en dga van creatief design bureau VanBerlo: Noodzaak van innoveren en het structuren hiervan.

Innoveren is moeilijk. Toch is het mogelijk om innovatie beter en met meer zekerheid tot stand te laten komen. Ad van Berlo en Bart Verteeg , van het gelijknamige succesvolle strategisch en creatief design bureau VanBerlo, zal u meenemen in zijn zoektocht (en oplossing) naar het krijgen van meer grip op innovatie. Daarna zal Joost van Abeelen laten horen hoe het bij Luxexcel lukt om met een nieuwe combinatie van markt (opthalmic lenses) en technologie (3D printen) successen te boeken. Tot slot zal Maurice Geraets vertellen hoe NXP erin slaagde een transformatie te maken naar een organisatie die succesvol is in het kiezen van de juiste product-marktcombinaties waarvoor het dé technologie reeds op de plank heeft liggen – om met die voorsprong meteen de positie van marktleider te pakken.


Joost van Abeelen COO Luxexcel

Tijdens het LINK Café gaan we onder leiding van de dagvoorzitter, Joes Wigman, op basis van de bovenstaande presentaties met eindverantwoordelijken voor supply chain en operations met elkaar in discussie over wat hieruit te leren valt.


Maurice Geraets
Board Member NXP Netherlands

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

14:30 – 15:00   ONTVANGST | INLOOP

15:00 –  15:10  WELKOM – JOES WIGMAN (Managing Director Operations bij Berenschot)
15:10 –  15:30   PRESENTATIE  –  AD VAN BERLO
15:30 –  15:50   discussie in en tussen ronde tafels
15:50 –  16:10    PRESENTATIE  –  Joost van Abeelen
16:10 –  16:30    discussie in en tussen ronde tafels
16:30 –  16:50    pauze 

16:50 –  17:10    Presentatie  –  Maurice Geraets 
17:10 –  17:30    discussie in en tussen ronde tafels
17:30 –  17:40    Conclusies en afsluiting 

17:40 – 18:30   drankje en hapje.

Joes Wigman: ‘We hebben in Nederland een geweldige maakindustrie en het is juist belangrijk om de partijen met elkaar te verbinden.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn en mee te praten tijdens de discussies bij dit link Café. U kunt zich aanmelden voor deze middag door een mail te sturen met uw persoonlijke gegevens (naam, bedrijfsnaam, functie, adres, telefoonnummer en mailadres) aan uitgever@linkmagazine.nl.

Link Café op woensdag 20 maart in Nijmegen. Ad van Berlo en Bart Verteeg , van het gelijknamige succesvolle strategisch en creatief design bureau VanBerlo, zal u meenemen in zijn zoektocht (en oplossing) naar het krijgen van meer grip op innovatie. Daarna zal Joost van Abeelen laten horen hoe het bij Luxexcel lukt om met een nieuwe combinatie van markt (opthalmic lenses) en technologie (3D printen) successen te boeken. Maurice Geraets NXP:

We overschatten ontwikkelingen op korte termijn en onderschatten ontwikkelingen op lange termijn. Hij gaat ook in op de ontwikkelingen in de automotive sector icm het steeds complexer wordend speelveld. En hoe de ontwikkeling te versnellen. Wij hebben nog enkel plaatsen beschikbaar. Aanmelden bij Mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics