TMC opent vestiging in Enschede

0

Op 1 april 20019 opent TMC een nieuw kantoor in Enschede. TMC is al in andere steden met een technische universiteit te vinden. Enschede is daarmee een logische aanvulling op Eindhoven en Delft. Bovendien bedient TMC al klanten in deze regio. “Met de opening van dit kantoor kunnen we de relatie met onze klanten en de technische professionals van de toekomst in deze regio versterken”, licht Ronald van Gerwen, CEO TMC Nederland toe.


Ronald van Gerwen, CEO TMC Nederland

“Doordat we al betrokken zijn bij klanten in het oosten van Nederland, zien we de groei die deze regio doormaakt. Vanzelfsprekend willen wij kunnen beantwoorden aan de toenemende behoefte aan getalenteerde technische mensen die daarmee gepaard gaat. In 2016 zijn we hierover al in gesprek geraakt met Oost NL. Volgens hen is TMC een uitstekende match vanwege onze expertise en ondernemende dna.” Van Gerwen ziet met name kansen voor TMC op het gebied van nanotechnologie en smart manufacturing. Maar ook in Food, Health en Energy, speerpunten in de regio Oost-Nederland, is TMC thuis.

Samen verder bouwen aan de regio .

Daniel Aydin gaat TMC Enschede leiden. Daniel heeft een uitgebreide achtergrond in de bemiddeling van technische professionals en kent de regio erg goed. Hij weet zodoende wat de behoefte van markt is: “Twente is een regio met een sterk technologisch karakter en kampt net als de rest van Nederland met schaarste op de arbeidsmarkt. Ik besloot naar TMC over te stappen omdat zij met hun unieke bedrijfsmodel in staat zijn de wensen van technische professionals en de behoefte van onze opdrachtgevers perfect op elkaar af te stemmen. Mensen echt verder helpen met hun carrière, dat spreekt mij enorm aan. En als mensen groeien, dan groeien de organisaties waarvoor zij werken mee. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we onze bestaande en nieuwe klanten kunnen helpen hun slagkracht te behouden of zelfs vergroten. Het is mijn ambitie om samen verder te bouwen aan deze regio.


Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics