Tjarko Bouman volgt per 1 augustus Marc Hendrikse op als ceo van NTS-Group

0

Tjarko Bouman (49, foto) zal per 1 augustus in dienst treden als ceo van NTS-Group uit Eindhoven. Hij volgt de huidige topman Marc Hendrikse op die het bedrijf per die datum zal verlaten.

 NTS ontwikkelt, maakt en assembleert complexe (opto)mechatronische systemen en modules voor grote internationale hightech machinebouwers. Het bedrijf groeide de afgelopen jaren sterk tot een omzet van ca. €280 mln. in 2019. Met circa 1.700 medewerkers wereldwijd, van wie ongeveer 1.050 in Nederland, is NTS een van de grotere werkgevers in de hightech sector.

Lees Link magazine digitaal of vraag een proefexemplaar aan: uitgever@linkmagazine.nl

Tjarko Bouman heeft uitgebreide ervaring in het internationaal bedrijfsleven en de hightech industrie. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft hij diverse rollen in consulting en management bekleed. In zijn huidige rol bij Vanderlande is hij eindverantwoordelijk voor de warehousing en parcel-business in grote delen van Europa en Azië, inclusief verkoop, engineering, realisatie en oplevering van projecten, plus services & maintenance. Tjarko heeft in het bijzonder transitie- en groei-ervaring gecombineerd met een heldere klantfocus. Een staat van dienst die goed aansluit op wat NTS Group in deze fase van ontwikkeling nodig heeft.

Volgens de RvC en de aandeelhouder, ondernemersfamilie Wintermans, is Bouman de juiste persoon om NTS te leiden in een fase waarin, onder voorwaarde van beheersbare groei, de ontwikkeling van onderscheidende en strategische klantproposities centraal staat. Zij hebben het volste vertrouwen dat NTS onder zijn leiderschap het duurzame groeipotentieel zal kunnen benutten.

Tjarko Bouman is getrouwd en heeft twee kinderen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics