TIV steunt Stichting Opkikker en introduceert TIV Café

0

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal zet zich tijdens TIV 2018 in voor Stichting Opkikker. Onder de naam HOD. (Help Ons Doneren) zamelt de organisatie geld in om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Tijdens TIV kunnen bezoekers tegen een kleine vergoeding de uitdaging aangaan in een survivaltoestel van Mobstacle, samenwerkingspartner van TIV-exposant GreenPAC iLab. Verder maakt de beursorganisatie bekend dat het TIV Café voor het eerst haar plek inneemt op de beursvloer in Hardenberg. Hier vindt ook het B2B Matchmakingevent plaats.

TIV Café
Het TIV Café is nieuw en vormt het centrale horecaplein van de vakbeurs. Het TIV Café is te bezoeken in hal 3 en dient als startpunt voor bezoekende vakprofessionals om hun looproute uit te stippelen onder het genot van een kopje koffie. “Ook kunnen bezoekers in het TIV Café aanschuiven voor een rustmoment tussen de gesprekken met een hapje en drankje. Het TIV Café valt volledig onder de bekende Full-Service-Formule en is dus volledig kosteloos voor bezoekende vakprofessionals”, zegt TIV-organisator Gertjan Lammers.
Voorafgaand aan TIV kunnen bezoekers efficiënt afspraken inplannen met exposanten en mede-bezoekers om op 19 of 20 september elkaar te ontmoeten in het TIV Café. Als verbinder van de maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland biedt de vakbeurs een platform waar men doelmatig en kosteloos kan netwerken met (potentiële) partners en klanten. Bezoekers kunnen zich via de website van TIV hiervoor gratis registreren en bekijken welke vakprofessionals interessant zijn om mee in contact te komen via de B2B Matchmaking. De match&meet wordt georganiseerd in samenwerking met Enterprise Europe Network (EEN) en de Kamer van Koophandel.

Het Goede Doel: Stichting Opkikker
‘Terwijl wij druk bezig zijn met het werk staat ondertussen de wereld van diverse langdurig zieke kinderen stil. Dit realiseren wij ons binnen Easyfairs Evenementenhal maar al te goed. Samen zijn we daarom met een aantal collega’s het initiatief HOD. gestart; Help Ons Doneren’, legt Fleur Bake, marketeer van TIV uit. “Als team hopen we dit beursseizoen € 5.000 binnen te halen middels donaties en activiteiten. Met het volledige bedrag gaan we met collega’s ons tijdens de Opkikkerdag inzetten als vrijwilliger, zodat we honderden gezinnen een onbezorgde en onvergetelijke dag kunnen bezorgen.’
Tijdens TIV kunnen bezoekers en exposanten de uitdaging aangaan in een survivaltoestel van Mobstacle. Mobstacle is een start-up van survivalrunatleet en trainer Eric van den Ham en survivalrunatleet en engineer Joey Bekendam. Het bedrijf werkt samen met TIV-exposant GreenPAC iLab aan verdere productontwikkeling. Om samen Stichting Opkikker te steunen kunnen bezoekende vakprofessionals zich even ‘als kind gedragen’ en voor €1 de uitdaging aangaan om het toestel te beklimmen.

Jubileumeditie voor TIV
TIV viert op 18, 19 en 20 september haar twintigste editie in Evenementenhal Hardenberg. Het vakevent van de maakindustrie voor Noord- en Oost-Nederland is op deze dagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics