thyssenkrupp Elevator bouwt nieuw hoofdkantoor in Amerika en is tevens het derde laboratorium voor futuristische technologieën.

0

thyssenkrupp Elevator, een van ‘s werelds grootste liftbedrijven en marktleider in Noord-Amerika, gaat een nieuw hoofdkwartier bouwen nabij The Battery Atlanta in Cobb County, Georgia. Het thyssenkrupp Elevator Americas-complex huisvest meer dan 900 medewerkers, wat neerkomt op ongeveer 6 procent van het totale personeelsbestand van thyssenkrupp Elevator Americas in Noord-Amerika. Na voltooiing zal het nieuwe complex drie faciliteiten bevatten die verankerd zijn in een state-of-the-art, 420 voet (128 meter) -tall liftkwalificatie en testtoren, de hoogste in zijn soort in de VS en een van de hoogste in de wereld.

Rich Hussey, CEO van thyssenkrupp Elevator Americas

“focus en toewijding om mensen veilig, comfortabel en efficiënt te verplaatsen – vandaag en in de toekomst – vormt de kern van ons bedrijf en vereist blijvende toegang tot toptalent, verbeterde samenwerking en grotere operationele efficiëntie”, zegt Rich Hussey, CEO van thyssenkrupp Elevator Americas. “Atlanta is synoniem voor mobiliteit en innovatie, en deze stap geeft ons een complex in een nationaal broeinest van innovatie waarmee we onze klanten beter kunnen dienen dan wie ook in de industrie, terwijl we onze werknemers een hoge kwaliteit van leven kunnen bieden.”

Met 18 schachten kan de testtoren van het Innovatiecomplex worden gebruikt voor het uitproberen van nieuwe concepten en productpilots, waaronder hogesnelheidsliften, het tweecabine-per-as liftsysteem, TWIN, evenals ‘s werelds eerste zonder touw en zijwaarts bewegend liftsysteem, MULTI. Bovendien voert de testtoren ook robuuste tests uit om te zorgen dat wordt voldaan aan strenge veiligheidseisen voor standaardliften.

CEO van thyssenkrupp Elevator, Andreas Schierenbeck

Volgens de CEO van thyssenkrupp Elevator, Andreas Schierenbeck: “Onze nieuwe testtoren in Atlanta zal een getuigenis zijn van de toewijding van thyssenkrupp om te investeren in haar wereldwijde netwerk van innovatiecentra, die allemaal een steeds diepere band hebben met studenten en universiteiten in de buurt,” zegt hij . “Binnen ons netwerk van spectaculaire hogesnelheidstesttorens in Duitsland en China, zal de nieuwe faciliteit in Atlanta het derde laboratorium zijn voor futuristische technologieën zoals ‘s werelds eerste lift zonder touw, MULTI, en de bewezen hoge capaciteit, twee cabines per schachtlift, TWIN. “
Atlanta is al de thuisbasis van het eerste TWIN-liftsysteem in Noord-Amerika, met twee op elkaar gemonteerde auto’s die afzonderlijk in één as werken. De nieuwe technologie wordt geïnstalleerd in het Coda-gebouw aan de Georgia Tech University en wordt naar verwachting begin 2019 voltooid. Atlanta is al de thuisbasis van het eerste TWIN-liftsysteem in Noord-Amerika, met twee op elkaar gemonteerde cabines die afzonderlijk in één as werken. De nieuwe technologie wordt geïnstalleerd in het Coda-gebouw aan de Georgia Tech University en wordt naar verwachting begin 2019 voltooid.
De oplevering van het complex wordt begin 2022 verwacht.
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics