Test & Measurement specialist CN Rood neemt ABtronix over.

0

CN Rood, koploper in kennis en oplossingen op het gebied van test- en meetapparatuur, breidt door de overname van ABtronix, professional T&M equipment, haar positie in de Benelux en Scandinavië verder uit. De producten en service van ABtronix sluiten perfect aan op het bestaande portfolio. Door de overname zijn de klanten van ABtronix ook in de toekomst verzekerd van de vertrouwde oplossingen, service en support.

ABtronix, gevestigd in Breda, vertegenwoordigt een tiental Test & Measurement leveranciers in de Benelux. ABtronix is sterk in trillingstesten en ook een gevestigde naam in bijvoorbeeld het uitvoeren van kalibraties en het leveren van CAN-Bus test-oplossingen voor de automotive markt. ABtronix levert oplossingen, geeft trainingen en biedt uitgebreide (kalibratie) services en supportmogelijkheden.

Benny Polleunis, CEO van CN Rood: “De producten van ABtronix zijn een perfecte aanvulling op ons portfolio. Een mooi voorbeeld zijn de hydraulische en electro-mechanische shakers. Door deze shakers te combineren met onze sensor- en data-acquisitieoplossingen zijn we vanaf nu in staat om turnkey opstellingen te leveren.”

Link magazine editie april 2022 thema OOK HET MKB MOET
‘PARIJS’ HALEN. HOE? Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

ABtronix eigenaar Ad Bastiaanssen erkent de mogelijkheden en ziet CN Rood als de perfecte overnamepartij. Ad Bastiaanssen: “Bij de overname stond voor mij het verzekeren van continuïteit voor zowel klanten als het personeel centraal. Inmiddels ben ik de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd en krijg ik steeds vaker vragen over de toekomst van ABtronix. Onze opdrachtgevers willen weten waar ze aan toe zijn. Met CN Rood hebben we een sterk Nederlands bedrijf gevonden die de passie voor technologie met ons deelt. Onze opdrachtgevers zijn met CN Rood ook in de toekomst verzekerd van de service en support die ze gewend zijn.”

Klanten van ABtronix merken in eerste instantie weinig van de overname. Benny Polleunis: “We nemen het volledige personeel en het kantoor in Breda over. Ook zijn we heel blij dat Ad Bastiaanssen tot eind 2023 betrokken blijft. Daarnaast willen we het bestaande ABtronix team op het gebied van sales en service gaan uitbreiden. Klanten zullen in eerste instantie niet veel van de overname merken, maar na verloop van tijd, zullen zij ook de complementaire producten van CN Rood zeker leren kennen.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics