Tempress ontvangt grote order voor n-type boron diffusion furnaces

0

Tempress heeft een grote inkooporder ontvangen van een Tier 1-zonnecelfabrikant voor boor-diffusie-ovens. Het Tempress BBr3-systeem combineert hoogwaardige zonneceluitvoer met een hoge systeemdoorvoer. Dit resulteert in de laagste cost of ownership voor onze klanten, aldus Jeroen van Hapert, zakelijk directeur bij Tempress.

De derde generatie Tempress BBr3-systemen maakt gebruik van het nieuwste Tempress SPECTRUM-platform, waardoor de positie van Tempress als wereldleider in BBR3-diffusie-ovens wordt versterkt. Op basis van zijn jarenlange ervaring in de productie van grote volumes van BBr3, heeft Tempress opnieuw een systeem op de markt gebracht dat beter presteert dan concurrentie-ovensystemen, zowel in de dagelijkse uitvoer als betrouwbaarheid.
Belangrijkste systeemfuncties.

• Hoge doorvoercapaciteit> 100 MW / systeem
• Uniforme procesresultaten over gehele lading
• Geïntegreerde oplossing met back-to-back automatisering met fijne pitch beschikbaar
Voordelen voor de klant
• Plug and play-oplossing, bewezen in productie
• Tempress recept voor Boron-emittervorming zonder Boron Rich Layer
Emittervorming voor hoogrenderende n-type zonnecellen
• Maximale uptime en laagste gebruikskosten

Tempress is gevestigd in Nederland. Tempress ’50-jarige geschiedenis in het ontwikkelen en produceren van diffusiemateriaal en gerelateerde processen is een bewijs van de flexibiliteit, innovatie, kwaliteit en toewijding van het bedrijf. Als resultaat hiervan heeft Tempress meer dan 30 GW aan diffusie-ovensystemen verzonden voor toepassingen op zonne-energie. The Semiconductor Experience is de basis voor onze technologie en kennis. Om tegemoet te komen aan de vraag van de markt naar efficiëntere en kosteneffectieve zonnecellen, heeft Tempress een netwerk van onderzoeksinstituten voor zonne-energie, universiteiten, industriële partners en onze klanten ontwikkeld. Deze nauwe samenwerking is een technologie-enabler.
Onze rijke geschiedenis stelt ons in staat om geavanceerde technologie op zonne-energie aan te bieden, aangevuld met diffusie- en depositie-apparatuur en automatiseringsoplossingen voor onze grote klantenkring. Ons doel is om onze klanten te blijven ondersteunen bij hun streven naar hogere efficiëntie en laagste gebruikskosten.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.