Technologiemiddag Laserlassen bij AWL-Techniek op 23 mei 2017

0

Laserlassen begint een steeds vaker toegepaste verbindingstechniek te worden. Niet verwonderlijk. De laatste jaren is het inzetbereik aanzienlijk vergroot en zijn de kosten verlaagd. Laserlassen resulteert in hoogwaardige verbindingen met een fraai uiterlijk, minimale vervorming en een hoge productiesnelheid. Het wordt voor steeds meer producten en ontwerpen dé technisch en economisch beste verbindingstechniek.
De FDP, TRUMPF en AWL-Techniek organiseren samen een Technologiemiddag Laserlassen. Tijdens deze bijeenkomst worden de mogelijkheden van laserlassen zichtbaar gemaakt. Dit voor zowel voor grote als kleine series.
Wanneer : 23 mei 2017 vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur
Waar : AWL-Techniek in Harderwijk
Onderwerpen : De huidige stand van laserlassen, de logistiek voor het laserlassen van
High Mix/Low Volume-productie, de ervaringen van een bedrijf dat laserlassen toepast en een mini workshop ‘ontwerpen voor laserlassen’. Ook zal er een laserlasdemonstratie worden verzorgd in het AWL fieldlab.

Wilt u weten of uw productontwerp geschikt is voor laserlassen? Stuur uw ontwerp, inclusief applicatie info naar (centraal emailadres fdp)Tijdens deze bijeenkomst krijgt u terugkoppeling over de geschiktheid van uw ontwerp voor laserlassen.
Het aantal deelnemers aan deze technologiedag is begrensd tot een maximum van 50.
Programma aan van deze technologiemiddag.
Aanmelden: stuur een e-mail naar info@fdp.nl of bel 030 – 60 00 005

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics