Synergia(Gebr. Liet) neemt belang in machinefabrikant Van Wamel

0

Van Wamel heeft haar groeiambities versterkt door de overdracht van een meerderheidsaandelenpakket aan Synergia Agritech Fund. Naast Synergia participeren de gebroeders Liet (Trioliet) en is een aantal managers als aandeelhouder toegetreden. Door middel van deze buy-out is de toekomst van Van Wamel B.V. en het merk PERFECT verzekerd. Het managementteam bestaat uit Wim Durksz, Frank Niels en René van Ravenstein. De huidige directeur/aandeelhouder Freek van Wamel treedt terug als aandeelhouder en directeur. De hands-on manier van werken, de familiaire cultuur en de zelfstandigheid van de onderneming zullen voor de komende jaren het uitgangspunt blijven.

Door toetreding van Synergia zijn de voorwaarden gecreëerd voor versnelde groei van activiteiten van Van Wamel. Naast organische groei vanuit de sterkte en de reputatie van het merk PERFECT zal er worden gekeken naar mogelijke acquisitie-kandidaten.

Van Wamel is een onafhankelijke fabrikant van PERFECT klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. De machines worden geheel in onze fabriek in Beneden-Leeuwen ontworpen en geproduceerd. De eindgebruikers van de machines bestaan o.a. uit fruittelers, loonwerkers, melkveehouders, groenvoorzieners en overheidsinstanties. Van Wamel levert aan klanten verspreid over de gehele wereld.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics