STT products is op zoek naar een sales manager om haar verkoop te professionaliseren.

0

De  klanten van STT maken eindproducten voor de consumenten, de medische en de industriële markt. Wij ontwikkelen, ontwerpen en maken voor hen unieke productiemiddelen, zoals tools, testapparatuur, speciaal machines, assemblagesystemen en volautomatische productiecellen.

In huis zijn alle disciplines aanwezig om deze systemen van een idee tot een werkende realisatie te brengen. Daarvoor bestaat ons team uit 25 professionals op het gebied van werktuigbouwkunde, micro mechanica, electrotechniek, software, verspaning en assemblage. De ontwikkelingen op het gebied van Smart Manufacturing worden door ons op de voet gevolgd en toegepast.

We bestaan inmiddels 30 jaar en willen verder groeien. Sinds begin dit jaar hebben we een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen met drie keer zoveel ruimte en is er geïnvesteerd in nieuwe verspaningsmachines en personeel. Kortom we zijn klaar voor de volgende stap!

Daarin past het om voor onze verkoopactiviteiten een professional aan te nemen. Daarom zijn we op zoek naar een

Sales Manager

Ben jij een techneut en past het kenmerk “mensenmens” bij jou? Zie jij het als een uitdaging om nieuwe contacten te leggen en weet je in inhoudelijke gesprekken, kansen te ontdekken en te grijpen? Dan zijn wij nieuwsgierig hoe jij invulling denkt te geven aan deze functie. Uiteraard zul je ons moeten overtuigen hoe je onze groei doelstelling denkt te kunnen bereiken.

Reacties graag naar directeur Menno Kooistra, per mail Kooistra@sttproducts.nl

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics