Van Oers United te Dinteloord investeert in productie en distributie.

0
Bouwonderneming Stout heeft de opdracht verworven voor de nieuwbouw van het bedrijfsgebouw van Van Oers United in Dinteloord. De nieuwbouw van in totaal 13.650 m2, wordt gerealiseerd in de Agro & Foodcluster van bedrijventerrein Nieuw Prinsenland in Dinteloord. In augustus 2017 zal worden gestart met het bouwrijp maken van het bouwterrein, waarna in november met de bouw van de nieuwe huisvesting wordt aangevangen. De verwachte bouwtijd bedraagt circa 8 maanden.

Van Oers United is leverancier en producent van jaarrond verse groenten en al decennia actief op de Europese markt en daarbuiten. De nieuwbouw in Dinteloord zal bestaan uit een distributiegebouw van 11.000 m2, een fustopslag van 1.350 m2 en een kantoor van 1.300 m2.

Van Oers heeft bij de nieuwbouw gekozen voor duurzaamheid. Het gebouw wordt gecertificeerd volgens BREEAM-NL-Methode in de categorie outstanding. Wat inhoudt dat het nieuwe bedrijfsgebouw op de duurzaamheidsonderwerpen als management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval en landgebruik op het hoogste niveau gecertificeerd wordt.

In het nieuw te bouwen pand gaat Van Oers United haar sperziebonen en spruiten activiteiten concentreren. Met het realiseren van deze nieuwe productielocatie creëert Van Oers United mogelijkheden om haar groeiambities te kunnen verwezenlijken.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics