Startup NNTS verkrijgt ambitieus nieuw project Grimme Solar System

0

De technische startup No Nonsense Technical Solutions (NNTS) is afgelopen maand van start gegaan met een ambitieus nieuw project: het ontwikkelen van een prototype van het Grimme Solar System (GSS). Dit vernieuwende systeem gaat zonnepanelen gebruiken die zo gevormd zijn dat ze precies in de vorm van de dakpan passen. Het GSS zal maar één kabel gebruiken en zit daarnaast modulair in elkaar, waardoor het zeer eenvoudig te installeren is en het gehele systeem blijft werken wanneer een zonnepaneel uitvalt. Dit alles leidt tot een mooie, makkelijk te installeren en efficiënte manier van het opwekken van zonne-energie.

Verbinding

De ontwikkeling van een prototype voor het GSS past goed bij de ervaring die NNTS al heeft op het gebied van Sustainable Energy, diverse succesvolle projecten in dit domein gingen GSS al voor. NNTS kijkt dan ook met veel vertrouwen uit naar de ontwikkeling van het prototype.

Novel-T

Geert Grimme, opdrachtgever van het project en bedenker van het GSS kwam niet meteen bij NNTS terecht. Hij zocht eerst contact met Novel-T om te kijken of er een mogelijke match was met een van de startups van de Universiteit Twente. Novel-T heeft hem al snel in contact kunnen brengen met NNTS, een keuze waar alle partijen tot nu toe zeer tevreden mee zijn! Deze match is gedaan door Science Shop Twente. Een service van Novel-T die de brug vormt tussen ondernemers en hun organisatievraagstukken enerzijds en kennis, talent en onderzoek vanuit de UT en Saxion anderzijds.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics