Start vandaag de weg naar Fabriek van de Toekomst met bedrijfscan!

0

De technologische industrie in Nederland en België staat voor grote uitdagingen. Kwaliteit leveren, meegaan met de nieuwe ontwikkelingen, kleine productiereeksen betaalbaar houden, snelheid kunnen garanderen, in grote hoeveelheden kunnen leveren, duurzaam ondernemen…. De Fabriek van de Toekomst maakt van deze uitdagingen kansen!

De weg naar een fabriek van de Toekomst start met het bepalen van uw startpunt: hoe doet u het vandaag en waar wilt u morgen staan? De gratis en vrijblijvende online bedrijfsscan, ontwikkeld binnen het project FOKUS, geeft u deze inzichten en helpt u de mijlpalen uitzetten. Het team van adviseurs staat ter beschikking om u desgewenst te ondersteunen. Vul dus zeker vandaag nog de scan in!

FOKUS-project

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers klaar te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS – ‘Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit Kennisbundeling en Samenwerking’ – benut internationale kennis, om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren. Het project is gefinancierd binnen het Interreg V-programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics