Start-up versneller HighTechXL open voor aanmelding

0

Een bedrijf opbouwen is moeilijk, vooral in de high-tech hardware. Als oprichter van een hardware start-up wordt je geconfronteerd met een lange lijst van risico’s. Je bent bezig met het vinden klanten, productontwikkeling en het opzetten van productieprocessen, terwijl je ook nog probeert om de financiering te regelen, met het uiteindelijke gevoel dat je je eigen staart achtervolgt. Dus, waarom zou je dit alleen doen?

balkie

Peter Balkenende

asml Peter Wennink

Peter Wennink, ceo ASML

Jan Peter Balkenende gaat start-ups bijstaan. De voormalig minister-president neemt zitting in de adviesraad van de Eindhoven Startup Alliance. Naast Balkenende zitten onder anderen ook investeerder Marcel Boekhoorn en ASML-baas Peter Wennink in het adviesorgaan.

Het HighTechXL team is er om een handje te helpen. In speciaal ontworpen programma van 6 maanden helpen ze je high-tech hardware startup te versnellen, van prototype tot succes op de markt, en verder.

In het najaar van 2016 start een nieuw programma, aanmelden kan nog tot 5 oktober!

HighTechXL is de belangrijkste aanjager van de Eindhoven Startup Alliance (ESA) – een gezamenlijk initiatief van de belangrijkste technologie en overheden stakeholders die zich richten op het ondersteunen van hardware start-ups in alle hoofdstukken van hun ondernemende zoektocht.

In het partner netwerk zitten ABN Amro, ASML, Brainport Development, EY en HVG, High Tech Campus Eindhoven, NTS, Philips, de gemeente Eindhoven en de BOM.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics