Spelenderwijs de toekomst van industriële marketing ontdekken met LEGO® SERIOUS PLAY®

0

Tijdens een speciale Workshop4Result met leden en belangstellenden wordt woensdagmiddag 5 september met behulp van de LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) methode nagedacht over de toekomst van marketing voor bedrijven in de maakindustrie. Voor deze ontdekkingstocht naar zaken die belangrijk zijn voor marketing voor technische bedrijven, hebben STEM Industrial Marketing Centre en Novitek de handen ineengeslagen. De inbreng van de LSP-methode wordt gedaan door Maarten van der Boon van Novitek. Maarten is een gecertificeerd facilitator in deze methode, zowel voor de basics (strategie, teams en coaching) als in de toepassing met het bekende Business Canvas Model.

Samen de toekomst ontdekken
STEM managing partner Willem de Vries: “Samen met leden van STEM  Association en mensen die interesse hebben in het vakgebied, kijk ik graag naar de toekomst van marketing in de industriële omgeving. De LSP-methode zie ik hierin bij uitstek als instrument om ideeën en visies aan elkaar kenbaar te maken en te delen. Wellicht dat uit deze eerste sessie iets ontstaat waardoor de LSP-methode een plek krijgt in de kennisoverdracht waarvoor wij staan”.

Nog een wereld te winnen
Ook Maarten van der Boon is enthousiast: “Ik ken de organisatie STEM al lang. Marketing en communicatie zijn in de technische branches altijd wat ondergeschoven geweest. Gelukkig gaat dit steeds beter, al is er nog een wereld te winnen. Ik vindt het meer dan leuk dat STEM de LSP-methode inzet om over de toekomst na te denken. Ik weet zeker dat de ervaringen positief gaan zijn”.

Datum, timing, locatie en andere zaken

  • Datum: woensdag 5 september.
  • Tijd: van 13.00 tot ca 17.00 uur.
  • Locatie: we zoeken nog een host met een geschikte ruimte in de regio Amersfoort (tips zijn welkom).
  • Deelname: jouw inzet en inbreng in deze Workshop4Result is de enige bijdrage die we van jou vragen – waar jezelf ok van leert.
  • Deelnemers: het aantal deelnemers voor deze sessie is maximaal 24; ontvangen we meer inschrijvingen dan bepaalt loting de deelname of proberen we een tweede sessie te organiseren.

Deelnemen of meer weten?
Interesse om jouw inbreng te leveren voor de ontwikkeling van het vakgebied waar jezelf ook zeker wijzer van wordt? Meld je dan aan voor deelname aan deze Workshop4Result via deze link: www.stem-imc.com/workshop4result . Deelname is zonder kosten, want jouw input is de bijdrage die je levert aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Wil je meer informatie over STEM Industrial Marketing Centra en haar dienstverlening? Kijk dan op www.stem-imc.com of neem via dit formulier contact op met Willem de Vries of bel 06 204 275 84). Maarten van der Boon beantwoord graag je vragen over de LSP Methode of over de diensten van Novitek.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics