SPECTRAL Industries versterkt hightech platform van West-Nederland

0

Met het overhandigen van een speciaal gevelbordje, verwelkomde voorzitter André Boer, vandaag in Dordrecht SPECTRAL Industries als 100e deelnemer van het hightech platform Holland Instrumentation. De sterk groeiende stichting bouwt sinds 2012 gestaag aan het netwerk van bedrijven, kennisinstellingen, opleidingen, investeerders en overheden in West-Nederland die zich op hightech richten. Doel is de hightech omzet en export te vergroten door meer en betere samenwerking en door het wegnemen van obstakels voor innovatie.

taart-100e-deelnemer-hollandinstrumentation
Foto Holland Instrumentation

100e deelnemer

SPECTRAL Industries BV is een hightech startup die academische en praktische kennis combineert en intensief samenwerkt met partijen in de regio. Het bedrijf ontwikkelt nieuwe spectrometrische producten en introduceert deze in nieuwe markten. Een samenwerking met Hittech-Multin heeft in recordtijd tot een eerste product geleid: de IRIS spectrometer. Directeur Ad Maas: “onze marktscope is zeer breed: van Farma tot Food en van Medical to Mijnbouw. Wij zien regionaal zakelijk samenwerken als een belangrijke sterkte. Cruciaal daarbij is dat je elkaar weet te vinden en dat je elkaar zodanig vertrouwd dat informeel en snel handelen mogelijk wordt. Juist daarbij zie ik een toenemende rol voor Holland Instrumentation: het samenbrengen van de hightech spelers door middel van enerverende bijeenkomsten waarvan iedereen zegt: volgende keer weer! Wij feliciteren Holland Instrumentation met het bereiken van de mijlpaal van 100 deelnemers, door onze deelname.”

Trots op mijlpaal

Sinds maart dit jaar heeft Holland Instrumentation een nieuwe voorzitter: André Boer van Krohne Altometer. Hij is trots op deze mijlpaal: “met ons hightech platform willen we techniek naar een hoger niveau tillen. Hiervoor is het essentieel om samen te werken met partijen die er toe doen in West-Nederland. Daarom zijn we blij dat ook SPECTRAL deelnemer is geworden van ons netwerk. Heel bijzonder om met hun de magische grens van 100 deelnemers te halen. Maar om gezamenlijk nog meer te kunnen bereiken willen we nog verder groeien. Daarom zijn we heel actief met het organiseren van onze eigen evenementen, hebben we de Entrepreneurspool en communiceren we actief over relevante events in de regio.”
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics