Sirris start Data and Artificial Intelligence Competence Lab

0

De vele jaren onderzoek samen met en ter ondersteuning van onze industrie resulteren nu in een nieuw initiatief van het Sirris Data Inovation-team: met al uw vragen en uitdagingen kunt u voortaan terecht in het Data and Artificial Intelligence Competence Lab. De kick-off vindt plaats op 17 september.

Caroline Mair, Project Manager Data Innovation

Al sinds 2009 steunt Het Data Innovation-team van Sirris de industrie bij de realisatie van innovaties in producten en diensten via data science en artificiële intelligentie. Door gezamenlijke R&D-projecten op te zetten, mastercourse-sessies te geven, disseminatie-events te organiseren en studentenstages te coördineren hebben we een grondig begrip van de industriële noden en uitdagingen opgedaan in topics als predictief onderhoud, monitoring van productgebruik, operationele optimalisatie, … We hebben deze kennis opgenomen in ons aanbod van industrial services en overgenomen in ons industrieel netwerk via verschillende kanalen, waaronder bijvoorbeeld EluciDATAons project voor technologietransfer dat gestart werd met de steun van Agoria en de DTAI-groep van KU Leuven.

Nu het EluciDATA-project beëindigd is, vervolgen we onze inspanningen als het Data and Artificial Intelligence Competence Lab. De officiële kick-off van het nieuwe Lab zal plaatsvinden op 17 september, tijdens een namiddag vol inspiratie en interactie

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics