Sioux versterkt zich met adviseurs Henk Tappel, Maarten Steinbuch en Marc de Jong

0

Technologiebedrijf Sioux heeft haar organisatie versterkt met een Raad van Commissarissen (RvC) met een rijke ervaring op het gebied van hightech en ondernemen. Deze raad zal de directie van Sioux bijstaan en adviseren op het gebied van strategie, innovatie en financiering. Op deze manier kan Sioux haar positie in de internationale markt verder waarborgen en versterken in het belang van haar opdrachtgevers en medewerkers.

Sioux versterkt zich met adviseurs Maarten Steinbuch, Henk Tappel en Marc de Jong

Commissaris Henk Tappel brengt jaren aan ervaring met zich mee als directeur van hightech bedrijven als Bronkhorst High-Tech, en daarvoor Frencken Europe. Marc de Jong heeft een brede ervaring als ondernemer, directeur en adviseur bij diverse internationale bedrijven, zoals Philips en Phenom-World, en nu als CEO van LM Wind Power. Maarten Steinbuch legt tenslotte als hoogleraar aan de TU Eindhoven en expert in hightech systemen de link tussen Sioux en de innovaties van morgen.

Hans Duisters, CEO van Sioux: “Wij zijn blij met een Raad van Commissarissen met zo’n schat aan ervaring. Zij houden ons en Sioux scherp. Daarnaast helpen ze ons om Sioux verder uit te bouwen in de komende jaren en onze plannen voor de toekomst verder vorm te geven.”

Sioux is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtige technologiepartner voor regionale en internationale hightech bedrijven. Met het aanstellen van een Raad van Commissarissen zet Sioux stappen in de verdere professionalisering van de alsmaar groeiende organisatie. Met een omvang van vijfhonderd engineers en elf vestigingen wereldwijd, is dit een gezonde en logische stap voorwaarts.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics