Sioux versterkt Raad van Commissarissen met Erna Versteegden

0

Sioux Technologies heeft haar Raad van Commissarissen (RvC) uitgebreid met Erna Vesteegden. Met deze nieuwe commissaris versterkt Sioux zich met een ervaren bedrijfsadviseur en executive coach. Erna Versteegden zal samen met eerder benoemde leden Maarten Steinbuch, Marc de Jong en Henk Tappel de directie van het technologiebedrijf bijstaan en adviseren op het gebied van strategie, innovatie, financiering en coaching.

Leon Giesen, member of the board bij Sioux: ‘Met haar bevlogenheid op het gebied van gedrag, diversiteit, commercialiteit en rijke internationale corporate en managementervaring is Erna Versteegden een waardevolle toevoeging voor Sioux.’

Personalia

Erna Versteegden, is op dit moment als associate verbonden aan The Changery, een adviesbureau gespecialiseerd in de menselijke factor bij verandering. Zij heeft ruime internationale corporate en managementervaring op het gebied van marketing, communicatie en sales, financiële operations (o.a. als executive director bij EY) en in kwalitatieve verandertrajecten. Erna Versteegden heeft een achtergrond in Bedrijfskunde, Marketing en Communicatie, Leadership Behaviour en Neuroscience en is tevens opgeleid tot team en executive coach bij Phoenix opleidingen en Harvard Business School.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics