Sinoma Wind Power Blade vestigt zich in Twente

0

Sinoma Blade heeft besloten om haar activiteiten in Europa uit te breiden door een nieuwe vestiging in Enschede te starten, op een steenworp afstand van de campus van de Universiteit van Twente.

In Enschede zal Sinoma Blade zich vooral richten op de verdere ontwikkeling en design van de windmolenbladen. Het academische en zakelijke ecosysteem in Twente biedt een uitstekende match met de behoeften van Sinoma Blade. De Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) en Bart van ‘t Ende van Oost NL hebben intensieve ondersteuning geleverd aan Sinoma Blade tijdens het besluitvormingsproces over de vestigingslocatie in Europa. ?

Het in China gevestigde Sinoma Wind Power Blade Co. Ltd. (Sinoma Blade) is opgericht in 2007 in Peking. Het is een dochterbedrijf van Sinoma Science and Technology Co. dat weer een onderdeel is de China National Building Materials Group. Het bedrijf levert een substantiële bijdrage aan het realiseren van CO2 reductie door het produceren van windmolenbladen voor energieopwekking. Met een jaarlijkse productie van 4.000 sets windmolenbladen mag de onderneming zich tot de grootste spelers ter wereld rekenen in deze sector.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics