Settels en Technobis verbinden sterktes in geavanceerde sensoroplossingen

0

Settels Savenije Group en Technobis zijn een strategische samenwerking overeengekomen, waarin hun diepgaande kennis over geïntegreerde fotonica wordt gecombineerd en nauwkeurige detectieoplossingen voor toepassingen in extreme omgevingen. Dit maakt het voor beide bedrijven mogelijk om rechtstreeks gebruik te maken van elkaars expertise en knowhow. Nieuwe mogelijkheden voor detectie zijn nu beschikbaar, gebruikmakend van op chips gebaseerde geïntegreerde fotonica die de ontwikkeling mogelijk maakt van geminiaturiseerde, goedkope zeer nauwkeurige meetoplossingen. Technobis en Settels delen de visie van het gebruik van geïntegreerde fotonica voor het ontwikkelen en produceren van sensoroplossingen voor ultrahoge en schone vacuüm-, hogesnelheidsapparatuur en opto-mechatronische systemen.

Pim Kat Technobis

Settels Savenije heeft specifieke beheersing en ervaring in het creëren van state-of-the-art betrouwbare mechatronische oplossingen in extreme omgevingsomstandigheden. Settels Savenije heeft een lange staat van dienst in het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte (onderzoeks-) gereedschappen en systemen voor de halfgeleider-, display- en vacuümafzettingsindustrie, evenals opto-mechatronische systemen.
Technobis is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van oplossingen voor hoogwaardige fiberdetectiesystemen op basis van Integrated Photonics en specifiek voor veeleisende omgevingen. Deze specialisatie betreft de ontwikkeling van werkende optische chips voor meettoepassingen met competenties zoals basisontwerp, architectonische optimalisatie en selectie van PIC-bouwstenen en -functies (Photonic Integrated Circuits) voor de beste prestaties en specifieke aanpassing van bouwstenen met analyse, simulatie, testen en verdere validatie. Technobis maakt gebruik van haar speciale productiediensten, assemblagemethoden en geavanceerde PIC-verpakkingstechnieken voor serieproductie van hoogwaardige, betrouwbare vezelwaarnemingproducten.

Bij de ontwikkeling en productie van apparatuur en producten kan Settels Savenije nu de mogelijkheden van maatwerk meetsystemen op een hoger niveau integreren. Dit resulteert in een compactere integratie van functies en kortere ontwikkeltijden in combinatie met hogere nauwkeurigheden. Technobis breidt zijn implementatiekracht uit van geïntegreerde fotonica-oplossingen en maakt zijn kennis en expertise, evenals de bestaande productie- en gieterijcapaciteit, beschikbaar voor het creëren van meetoplossingen voor de hightech-industrie.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics