Seminar Smart Industry: ‘Data gedreven ondernemerschap’

0

Smart Industry legt de nadruk op het maximaal gebruik maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen zodat u efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made kan produceren. Binnen de Industrie is dan ook een trend gaande van automatisering naar informatisering. Hoe ver bent u met data gedreven ondernemen? In hoeverre gebruikt u data om uw bedrijfsvoering te onderbouwen en ook het proces te optimaliseren?

Siebe van Oosterbaan

Siebe van Oosterbaan

Programma

13.15 – 14.00 uur     Ontvangst met koffie/thee en een broodje

14.00 – 14.15 uur     Opening door Siebe van Oosterbaan, Directeur industrie

Martin Haagoort

Martin Haagoort

 

14.15-14.45 uur       Experts aan het woord: Berenschot Intellerts: Ing. Amir Sabirovi?, Marketing & Sales Director en Martin Haagoort, Managing Director. Zij vertellen over de nieuwe business transformatie. De grote hoeveelheid beschikbare data en de snelheid hiervan vraagt om een nieuwe aanpak. Welke technieken pas je toe om de gegevens optimaal in te zetten.

 

14.45 – 15.15 uur     Praktijkcase: Edgar Leenen, Manager Engineering van Vopak Management

Edgar Leenen

Edgar Leenen

Netherlands B.V, vertelt over datagebruik ten behoeve van ‘goed’asset management. Welke stappen doorloopt een organisatie als Vopak, wat voor kennis hebben zij en waar ligt de relatie met de keten

15.15 – 15.45 uur     Pauze

 

 

Karel Horn

Karel Horn

15.45 – 16.15 uur     Praktijkcase: ir. Karel Horn, Global Technology Director van FrieslandCampina spreekt over het gebruik van big data and digitalization technology bij FrieslandCampina

 

 

 

16.15 – 17.00 uur    Keynote spreker: Ir. Guido Budziak relateert met zijn lezing “de onmisbare

Guido Budziak

Guido Budziak

veertiende man” het onderwerp informatisering/data aan de sport.

 

17.00 uur                 Wrap up met aansluitend een drankje en walking dinner.

19.30 uur                 Einde van het programma

U bent deze middag van harte welkom in Fort Wierickerschans te Bodegraven. Aanmelden kan tot dinsdag 4 oktober. In de week voorafgaand aan het seminar ontvangt u van ons de aanvullende details. Deelname aan dit seminar is geheel kosteloos.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager via events@croonwolterendros.nl of M: 06  – 22992912.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics