SCHUNK opent Tec Center

0

SCHUNK Intec B.V. is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Den Bosch, waar het de beschikking heeft over een modern Tec Center. De specialist in span- en grijptechniek kan aan de hand van demonstraties in het Tec Center laten zien en aantonen hoe klanten productiviteitswinst kunnen boeken. Vanaf oktober schunk-3worden in het Tec Center minstens twee keer per maand themadagen gehouden over specifieke onderwerpen die uitgediept zullen worden.

Uitstraling

SCHUNK heeft in het nieuwe pand twee bouwlagen met een ruimte van in totaal 650 vierkante meter ter beschikking. Boven zijn de kantoren, beneden is het Tec Center van bijna 100 vierkante meter. Dat alles in een pand met een uitstraling die past bij de status en de ambities van SCHUNK.

Seminar

Schunk is van plan om veelvuldig gebruik te maken van het Tec Center, waar de vijf productgroepen van uitgestald zullen staan: klauwen, klauwplaten, stationaire spansystemen, grijpers, en automatiseringscomponenten- en systemen. Daarnaast is er alle ruimte voor opleidingen en thematische seminars. Vanaf oktober zal er een seminar worden gehouden over een specifiek thema. Bijvoorbeeld over wat er allemaal kan en mogelijk is met robottoebehoren om een robot zo efficiënt in te zetten. De vraag hoe harry-kortwijkje een nulpuntspansysteem toepast op een freesbank. Of hoe je een 3-assig bewerkingscentrum veel productiever kunt maken. “We zoomen in op kleine aspecten van productiviteitsverbetering en diepen die helemaal uit. Dat gaan we telkens doen met maximaal 15 klanten, die allemaal met dezelfde problematiek kampen en belang hebben bij goede oplossingen.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry Kortwijk, telefonisch 073-6441779

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics