Samenwerking met NVIDIA stelt BrainCreators in staat nog slimmere digitale inspecteurs te ontwikkelen

0

BrainCreators, de specialist in intelligente digitale inspecteurs op basis van AI technologie, heeft zich heeft aangesloten bij het NVIDIA Metropolis partnerprogramma. NVIDIA Metropolis heeft een rijk ecosysteem en biedt krachtige developer tools, een uniek applicatie framework en een partner ecosysteem dat visuele data en AI samenbrengt om vision AI applicaties een boost te geven, aldus persinformatie.

De samenwerking is voor BrainCreators met name interessant omdat het nu gebruik kan maken van het NVIDIA Metropolis applicatie framework. Hierdoor kan het bedrijf digitale inspecteurs ontwikkelen met de nieuwste AI-aangedreven video-analysetools. Daarnaast zal het framework ook gebruikt worden om zijn bestaande digitale inspecteurs, zoals INSPECH en SEAGULL, te verbeteren. Naar verwachting zal BrainCreators dankzij de samenwerking de prestaties, de operationele efficiëntie en de security van zijn digitale inspecteurs kunnen optimaliseren.

Op donderdag 24 november 2022 0m 15.30 ontvangen wij onze gasten bij Boerderij Mereveld te Utrecht heeft de zaal het voor het zeggen en kiest de awardwinnaars van 2022 na Link Magazine’s ‘Wie zijn jouw échte partners?’- talkshow. Meldt u aan voor 24 november.

NVIDIA Metropolis ecosysteem groeit

NVIDIA Metropolis maakt het voor bedrijven, overheden en integratiepartners eenvoudiger en meer kostenefficiënt om op AI-gebaseerde oplossingen van wereldklasse te gebruiken, aldus het persbericht. Het NVIDIA Metropolis ecosysteem bevat een groot en groeiend aantal leden die investeren in de meest geavanceerde AI-technieken en efficiëntste implementatieplatforms. Daarnaast krijgen partners vroegtijdig toegang tot NVIDIA platform updates om de ontwikkeling van hun AI-toepassingen verder te verbeteren en te versnellen. Verder biedt het programma partners de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende experts en andere AI-gedreven organisaties.

Glenn Brouwer, medeoprichter en CRO van BrainCreators: “De samenwerking met BrainCreators past binnen onze strategie om nauw samen te werken met toonaangevende technologie leveranciers. Dankzij het NVIDIA Metropolis programma kunnen wij onze intelligente digitale inspecteurs verder optimaliseren, waardoor we verder kunnen groeien en onze klanten nog beter kunnen bedienen. We kijken er naar uit om samen te werken met NVIDIA en haar andere partners uit het ecosysteem.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics