SafanDarley kantpersbesturing klaar voor Smart Industry

0

Tijdens de E-volution Days 2015 zal SafanDarley met ‘Smart Connectivity’ de laatste ontwikkelingen tonen.

Tijdens deze dagen staat het nieuwe besturingsplatform van SafanDarley centraal met de eigen offline software als basis voor het gehele proces en de aansturing van de verschillende machines om de productiviteit te maximaliseren.

Uitbreiding Ergonomic E-Brake lijn Na de succesvolle introductie van de SafanDarley E-Brake Ergonomic uitvoeringen breidt SafanDarley deze range uit met een nieuw en groter model: De E-Brake 40T 1600mm.

Met een perskracht van 40 ton en een werkbereik van 1600 mm is de nieuwste ‘Ergo’ van SafanDarley een slag sterker en groter dan de huidige machines in deze serie.

Nieuw Bovendien is deze machine niet enkel flexibel in manier van werken maar ook in opstelling. Dankzij het portable “plug & play” concept is de 40T Ergo zeer eenvoudig te transporteren met een heftruck en kan daardoor altijd ingezet worden op de positie waar hij nodig is, zoals bijvoorbeeld naast de laser of in de assemblage hal. Hierdoor kan de machine altijd met maximale efficiëntie ingezet worden

Nieuwste off-line software versie Om tot een goed eindproduct te komen is een juiste ontvouwing gekoppeld aan de juiste gereedschappen een must. Steeds meer plaatbewerkers schakelen hiervoor op off-line software. SafanDarley toont op haar E-volution Days haar laatste eigen ontwikkelingen op dit gebied.

Deze offline software maakt het managen en creëren van programma’s zeer eenvoudig en overzichtelijk. Het startpunt is een 3D model, waarvan de radii her-berekend worden n.a.v. de werkelijk gebruikte gereedschappen dit zorgt voor de juiste uitslag. De software stuurt de uitslag naar uw laser en het automatisch berekende buigprogramma naar de kantpers.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics