Rutronik en HMS Industrial Networks ondertekenen wereldwijde distributieovereenkomst

0

Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH breidt haar portfolio uit met producten van HMS Industrial Networks, een fabrikant van oplossingen voor industriële communicatie en het internet of Things. De bedrijven zijn een wereldwijde distributieovereenkomst aangegaan.

Mario Klug

HMS biedt flexibele oplossingen voor het aansluiten van apparaten en systemen op alle gangbare industriële netwerken en ziet zichzelf als een technologiepartner die kant-en-klare communicatieoplossingen biedt aan gebruikers. Dit bespaart hen ontwikkelingskosten en stelt hen in staat te profiteren van een kortere time-to-market.
Global Partnership “De wereldwijde aanwezigheid van Rutronik, de toegang tot de markt en de technische knowhow van de productmarketing- en FAE-teams maken Rutronik de ideale partner om het marktleiderschap van HMS nog verder te ontwikkelen”, aldus Thilo Döring, General Manager bij HMS.

Mario Klug, Senior Manager Product Marketing Boards bij Rutronik: “Door de samenwerking met HMS breiden we ons productportfolio uit met multiprotocoloplossingen voor industriële communicatie – enerzijds in het embedded PC-kaartsegment en anderzijds in het microcontrollersegment met de krachtige Anybus NP40 multi-netwerk-processor met hoge prestaties”.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics