Roland Kuiten van Frencken wint Ir. Noordhofprijs 2017 als beste metaalvakman

0

Roland Kuiten mag zich een jaar lang de beste vakman in metaal noemen in de regio Zuidoost-Brabant. 12 Genomineerden van toonaangevende metaalbedrijven uit deze regio dongen dit jaar mee met deze vakmanschapsprijs. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan vakmensen, die niet alleen hun vak goed verstaan, maar bovendien in staat zijn om dit op een positieve manier uit te dragen en over te brengen op vakgenoten. Ze worden altijd voorgedragen door een collega.

Het oordeel van de jury: ‘Roland is verantwoordelijk voor het microscopisch bankwerken. Bij nieuwe producten is hij een gesprekspartner voor programmeurs, frezers en de meetkamer. Roland denkt continu mee over hoe bestaande producten geoptimaliseerd kunnen worden. Hij is een zeer positief en gedreven werknemer en altijd bereid om een stap extra te zetten als het bedrijf hierom vraagt. Daarnaast is hij een vraagbaak voor zijn collega’s. Hierdoor brengt hij zijn collega’s naar een hoger niveau. Roland is ook in sociaal oogpunt zeer actief en betrokken. Zo is hij lid van de ondernemingsraad, BHV’er, EHBO’er en organiseert hij met collega’s regelmatig een bedrijfsborrel. In de ogen van de jury is Roland een vakman die het verschil maakt.’

Oud-directeur van Philips, Ir. Noordhof, schonk in 1986 een groot bedrag aan de Stichting Bevordering Vakmanschap, om aandacht te geven aan vakmanschap door middel van een vakmanschapsprijs. Deze zeer gewaardeerde prijs wordt al sinds 1986 bijna jaarlijks uitgereikt aan mensen in de metaal-, bouw-, en mechatronicasector in de regio Zuidoost Brabant.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics