Rijkswaterstaat zoekt innovatieve marktpartij met kennis van hydrografische-, stromings- en zoutmetingen.

0

Rijkswaterstaat besteedt binnenkort de opdracht aan voor het inwinnen van hydrografische-, stromings- en zoutmetingen. Om deze aanbesteding optimaler uit te kunnen voeren, vraagt Rijkswaterstaat om input van marktpartijen door middel van een marktconsultatie.

Zij kunnen zo bijdragen aan een betrouwbare, veilige en betaalbare informatievoorziening door Rijkswaterstaat. Marktpartijen wordt specifiek gevraagd om hun visie te geven op een mogelijke bundeling van hydrografische-, stromings- en zoutmetingen. Verder onderzoekt Rijkswaterstaat of hij deze aanbesteding kan combineren met andere opdrachten voor bijvoorbeeld hoogtemetingen. Daarnaast wordt bezien wat de mogelijkheden zijn om specialistisch advies en methode-ontwikkeling toe te voegen aan de scope van deze opdracht.

i-Strategie

Om hoogwaardige data-gerelateerde diensten te kunnen aanbieden, is het belangrijk dat de inwinning, verwerking en ontsluiting van data op gestandaardiseerde en uniforme wijze gebeurt. Dit past binnen de i-Strategie van Rijkswaterstaat. De i-Strategie geeft richting en focus aan de informatievoorziening zodat Rijkswaterstaat zijn doelstellingen voor de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van Nederland kan blijven realiseren.

Deelnemen aan marktconsultatie

Wilt u deelnemen aan deze marktconsultatie, dan kunt u meer informatie vinden op TenderNed.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics