Rexroth: Linear Motion Designer (LMD) helpt gebruikers bij het selecteren en ontwerpen van hun schroefaandrijvingen. 

0

Nauwkeurige kogelomloop spindels van Bosch Rexroth worden al tientallen jaren gebruikt in tal van sectoren. Rexroth heeft het miniatuurportfolio nu uitgebreid met cilindrische moeren met lage onderhoudsvereisten en een lange levensduur. Ze worden gebruikt in kant-en-klare PSK-precisiemodules en overal waar precieze lineaire bewegingen nodig zijn in beperkte ruimtes.

De cilindrische enkelvoudige moer is ontworpen voor spindels met een diameter van 6 en 8 mm en een spoed tussen 1 en 5 millimeter. Daarmee voldoet hij aan de hoge precisie-eisen in sectoren als de medische of de halfgeleiderindustrie. Met zijn nieuwe, cilindrische ontwerp is de moer compact en dus geschikt voor gebruik op plaatsen waar de ruimte beperkt is. Bij dagelijks gebruik profiteren gebruikers van lange nasmeerintervallen en maximale betrouwbaarheid. De nauwkeurige afloop van de kogels in de moer garandeert absolute precisie.

De nieuwe serie cilindrische enkelvoudige moeren vormt een aanvulling op de bestaande reeks miniatuur kogelomloopspindels van Rexroth. Deze bieden nominale diameters van 6 tot 12 millimeter een spoed van 1 tot 10 millimeter. Het innovatieve, interne recirculatie systeem zorgt ervoor dat kogels zeer soepel bewegen, wat resulteert in een nauwkeurige en rustige beweging van de kogelomloopmoer. Samen met de miniatuurkogelrailsystemen bieden de kogelomloopspindels optimale voorwaarden voor alle toepassingen die kleine onderdelen en een hoog draagvermogen vereisen.

Het berekeningsprogramma Linear Motion Designer (LMD) helpt gebruikers bij het selecteren en ontwerpen van hun schroefaandrijvingen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics