Remco Valk toegetreden tot Topteam High Tech Systemen en Materialen (HTSM)

0

Remco Valk is per 1 oktober 2017 benoemd tot lid van het Topteam High Tech Systemen en Materialen (HTSM). De directeur-eigenaar van familiebedrijf Valk Welding vervult tevens de rol van vertegenwoordiger vanuit het MKB.

Het nieuwe Topteam-lid was geïnteresseerd geraakt in Holland High Tech door het brede draagvlak van de organisatie, waarbij technologische bedrijven, de overheid en onderzoeksinstanties samenwerken. Valk: “De betrokkenheid van de Nederlandse overheid in combinatie met de inventiviteit van ondernemers en onderzoekers maakt Holland High Tech tot een goed platform om de technologische voorsprong die wij in Nederland hebben te bundelen en uit te dragen. Zowel in het binnenland als over de grens.”

Remco Valk: “Met mijn jarenlange ervaring met veelal buitenlandse leveranciers en het opzetten van een aantal kantoren in het buitenland lever ik graag een bijdrage aan de totstandkoming van mooie samenwerkingen in de Nederlandse hightech.” 

Over Holland High Tech

De kernambities van de hightechsector zijn: om Nederland door innovatie en exportgroei internationaal tot de top te laten blijven behoren; en wereldwijd een cruciale bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen.

Holland High Tech bundelt de krachten van Nederlandse hightechbedrijven, kennisinstellingen en overheid met als doel samenwerking en innovatie in topsector High Tech Systemen & Materialen (HTSM) te bevorderen en het hightechecosysteem te versterken.

Als Holland High Tech profileert de gezamenlijke Nederlandse HTSM-sector zich tevens als mondiale ‘hightechspeler’ en Nederland als ‘the place to be’ voor hightechbedrijven, kenniswerkers, onderzoeksinstellingen en studenten. Ook stelt deze krachtenbundeling de sector in staat de kansen die opkomende markten bieden beter te benutten.

De activiteiten van Holland High Tech zijn gedefinieerd in de drie programmalijnen: Innovatie, Human Capital en Internationaal. Ook is er speciale aandacht voor het betrekken van het midden- en kleinbedrijf.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.