REGGS maakt indruk in Silicon Valley en Qingdao.

0

Taco Schmidt

Na een enerverende reis om de wereld onder leiding van managing director Taco Schmidt heeft het Amsterdamse innovatie & designbureau REGGS verschillende nieuwe uitdagingen voor de toekomst weten te realiseren.

In het Californische Sunnyvale werd een samenwerking bekrachtigd met de Radeon Technologies Groep. AMD’s Radeon, bekend van GPU-producten voor de game, film en creatieve industrie staat aan de vooravond van de introductie van een revolutionaire generatie grafische kaarten. REGGS is uitgedaagd om het Radeon merk te vertalen in ‘engaging consumer experiences’ en de ontwikkeling van de design language voor Radeon producten en verpakkingen. In nauwe samenwerking met het Londense Brand&Deliver zal REGGS ook ondersteuning verlenen op product en merk communicatie. Ype Jorna, Brand design director REGGS: ‘Samenwerken met het kaliber innovators als Raja Koduri van Radeon en zijn team is ongelofelijk dynamisch en uitdagend. En het is nog mooier om te ervaren dat we zelfs in het innovatie hart van de wereld kunnen inspireren en daarmee helpen ‘silicon dreams’ te verwezenlijken.’

Raja Koduri

 

In het Chinese Qingdao heeft REGGS kunnen imponeren met haar visie op ‘The future of purposeful design’. Voor een gezelschap van 50 design directors van Haier, ‘s werelds grootste producent van huishoudelijke apparaten wist creative director Adel Kassem REGGS’ visie om te zetten in verschillende innovatieve projecten. Taco Schmidt, managing director REGGS: ‘Onze ambitie, om van uit een interdisciplinaire aanpak nationaal én internationaal onderscheidend te zijn is dit jaar volledig tot zijn recht gekomen. Met als gevolg dat we met een groeiend internationaal team nu actief zijn in diverse Europese landen, China, Vietnam, Colombia, Engeland en de VS.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics