Qimarox verkort levertijd tot twee weken

0

Een productlift van topkwaliteit die in twee weken klaar is voor uitlevering. Dat is de belofte die Qimarox doet met de nieuwe Fast Lane Service. Systeemintegratoren uit de hele wereld kunnen nu sneller dan ooit beschikken over betrouwbare, duurzame en betaalbare material handling componenten. En dat allemaal voor dezelfde lage prijzen. 

Een steeds groter deel van de tijd bij projecten, in productie en logistiek, gaat op aan de voorbereiding. Systeemintegratoren zijn veel tijd kwijt aan overleg met klanten over het exacte ontwerp van bijvoorbeeld een eindverpakkingslijn of orderpicksysteem. En als het ontwerp eenmaal is vastgesteld, rest vaak nog maar weinig tijd voor realisatie.

Qimarox speelt daarop in met de introductie van Fast Lane Service. Systeemintegratoren die met spoed een productlift nodig hebben, kunnen dankzij deze unieke service  in twee weken beschikken over een Prorunner mk1 verticaal transporteur. Deze ultrakorte levertijd maakt de productlift tot een nog aantrekkelijker alternatief voor andere verticaal transportsystemen. Zodra de order binnen is, starten de technici van Qimarox met assemblage van de Prorunner mk1.

 Geen extra kosten

De Qimarox Fast Lane Service is mogelijk dankzij het modulaire ontwerp van de Prorunner serie. Door het gebruik van gestandaardiseerde, uitwisselbare componenten liggen de meeste onderdelen op voorraad. Voor productie is vervolgens niet meer dan twee weken nodig. Dan staat de productlift in Harderwijk klaar voor transport naar de eindbestemming.

 Systeemintegratoren hoeven niet extra te betalen voor de Fast Lane Service. De belangrijkste voorwaarde is dat de stopwatch pas gaat lopen als het factuurbedrag is overgeboekt. Daarnaast geldt de service alleen voor orders met maximaal vier standaard productliften. Kiezen systeemintegratoren voor een aangepast ontwerp? Dan vergt de productie meer tijd en wordt de order toegevoegd aan de standaard productieplanning.

Reductie van doorlooptijden

Qimarox Fast Lane Service is met name een uitkomst voor systeemintegratoren op het Aziatische of Amerikaanse continent, die vaak te maken hebben met lange transporttijden. Met een productietijd van maximaal twee weken, winnen deze systeemintegratoren kostbare tijd. Door eventueel zelf de assemblage te verrichten, kan het transportvolume worden gereduceerd tot een relatief klein bouwpakket. Dat maakt het zelfs interessant om productliften te transporten als luchtvracht. Het resultaat: nog verdere reductie van doorlooptijden.

De Fast Lane Service start met de Prorunner mk1, de standaard productlift die inmiddels in honderden sites over de hele wereld in gebruik is. Als deze service een succes is, ontwikkelt Qimarox ook Fast Lane-trajecten voor de Prorunner mk5, mk9, mk10 en andere componenten. Het uiteindelijke doel: ultrakorte levertijden voor alle material handling componenten inclusief Qimarox’ palletiseermachines.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics