Pulse wordt Fellowmind: ‘Andere naam, zelfde betrokkenheid’

0

Medio november heeft Pulse haar naam gewijzigd in Fellowmind. Het bedrijf maakte al sinds 2019 deel uit van de gelijknamige groep, waartoe ook elf andere Europese Microsoft-partners met expertise op het vlak van ERP, CRM, cloud en data-analytics behoren. Het managementteam van Fellowmind Nederland wordt gevormd door managing director Ton Hagens, samen met Hiljon te Boome, Oedse de Boer en Ernst-Jan Stigter (Regional Director) .

Ton Hagens: ‘We leven in een tijd waar verandering aan de orde van de dag is. Dat brengt onzekerheid en complexiteit met zich mee, maar ook kansen. Om die te pakken, is nauwe samenwerking essentieel. Bij Pulse realiseerden we ons dit terdege. We haalden al veel voordeel uit de samenwerking binnen Fellowmind en met de naamswijziging hebben we een volgende, logische stap gezet in onze ontwikkeling.’

Hij vervolgt: ‘Waar we ruim 25 jaar geleden begonnen als ERP-specialist, kunnen we als Fellowmind nu het complete Microsoft-platform vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de uitdagingen van de markt. Dit helpt ons om de beste klantbeleving te bieden en een bredere, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Hoewel onze naam is gewijzigd, kunnen onze klanten en partners vertrouwen op dezelfde betrokkenheid, expertise en inzet als voorheen. Bovendien is onze cultuur niet veranderd: die vormt het fundament dat ons in staat stelt om bedrijven leidend in hun markt te maken.’

Fellowmind bevindt zich in het epicentrum van bedrijfstransformatie. Hagens: ‘Als Europese marktleider helpen we de digitale gereedheid van onze klanten te versnellen door cloud-oplossingen van Microsoft te gebruiken, agile ontwikkeling aan te moedigen, geïntegreerde platformen te implementeren en eindgebruikers te helpen bij het leren en adopteren. Ons streven is om mensen plezier laten beleven aan het werken met technologie en om de technologie voor hen te laten werken.

Om die leidende positie in Business Applications, Cloud Infrastructure, Data & Analytics en Modern Workplace te behouden zijn deze maand de krachten gebundeld van twaalf Europese Microsoft-partners, waaronder dus die van Pulse. Hierdoor is Fellowmind nu vertegenwoordigd in Nederland, Duitsland, Polen, Finland, Denemarken en Zweden. Fellowmind is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 1.750 medewerkers.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.