ProDVX wint prestigieuze Stevie Award

0

ProDVX Europe heeft een Bronzen Stevie Award gewonnen voor Innovation of the Year – Business Products Industries (Innovatie van het Jaar – Business Producten Industrieën). De Stevie® Award winnaars in de 16e jaarlijkse International Business Awards®, ‘s werelds enige internationale, allesomvattende business awards programma, zijn bekendgemaakt en drie bedrijven in Nederland behoren tot de Stevie-winnaars dit jaar, in verschillende categorieën. De Stevie Awards-organisatie, die de awards uitreikt, bevindt zich in de Verenigde Staten.

De andere twee Nederlandse winnaars zijn: Sanoma Media Netherlands B.V. (Hoofddorp), winnaar van de Gouden Stevie Award in de categorie Marketing Campaign of the Year – Media Companies (Marketingcampagne van het Jaar – Mediabedrijven) en FedEx Express (Amsterdam), dat de Bronzen Stevie Award won als Human Resources Team of the Year (Human Resources Team van het Jaar). De volledige lijst van Stevie winnaars per categorie is beschikbaar op www.StevieAwards.com/IBA. De awards worden uitgereikt tijdens een gala event op zaterdag 19 oktober in het ANDAZ Hotel am Belvedere in Wenen, Oostenrijk.

Gouden, Zilveren en Bronzen Stevie winnaars werden geselecteerd uit meer dan 4000 inzendingen van organisaties en personen in 74 landen. Alle organisaties wereldwijd komen in aanmerking om deel te nemen aan de Internationale Business Awards. Categorieën variëren van management awards, company of the year awards, marketing awards, public relations awards, customer service awards, human resources awards, new product awards, IT awards, website awards, en meer. Meer dan 250 kaderleden over de hele wereld namen dit jaar deel aan het beoordelingsproces om de Stevie winnaars te bepalen.

ProDVX

Het Bossche ProDVX is een ontwikkelaar, producent en verkoper van hardware als Android and Intel displays en touchscreens en aanverwante accessories. Ze worden toegepast voor onder meer toegangscontrole, bewegwijzering, authentificatie, beveiliging en het controleren van beprijzing. De producten zijn bedoeld voor uiteenlopende markten, van de logistieke dienstverlening en retail tot en gezondheidszorg en het onderwijs. Het bedrijf heeft, naast de hoofdvestiging in Den Bosch, nevenvestigingen in Rijen en Taiwan.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics