Produceert u al toekomstbestendig?

0

De komende zes weken organiseert ABN AMRO zeven informatieve bijeenkomsten rondom impactvolle ontwikkelingen in de industriële sector. Laat u informeren en inspireren door mede-ondernemers en deskundigen. Meld u nu aan:

 Produceert u al toekomstbestendig?

Het kabinet wil de CO2-uitstoot halveren in 2030, afval wordt het nieuwe goud en het tekort aan technisch personeel bedreigt onze economische groei. Welke impact hebben deze ontwikkelingen op de industrie? Laat u hierover informeren en inspireren door mede-ondernemers en deskundigen. ABN AMRO organiseert zeven informatieve bijeenkomsten voor de industriële sector over verschillende thema’s, allen met het oog op toekomstbestendige productie. Ontmoet andere ondernemers en discussieer mee over de toekomst van uw sector. Bekijk het volledige programma en meld u aan voor één of meerdere sessies via deze link.

Dutch Design Week

De eerstvolgende sessies vinden plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Het thema voor donderdag 25 oktober is ‘Industrie klaar voor de toekomst’. Tijdens het plenaire deel staat de energietransitie centraal, gevolgd door een rondleiding op het DDW-terrein. Hierna kunt u kiezen uit enkele deelsessies, rond thema’s zoals het binnenhalen van Generatie Z, grondstofmarkten, en digital twinning. Meld u hier aan voor deze inspirerende middag.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.