Parker Nederland en Parker Belux fuseren

0

Freddy Eggengoor parker Benelux

Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, kondigt aan dat Parker Hannifin Nederland en Parker Hannifin BeLux zullen gaan fuseren tot een nieuwe organisatie: Parker Hannifin Benelux. Freddy Eggengoor, General Manager van Parker Nederland, zal de nieuwe organisatie gaan leiden. ‘De fusie tussen Parker Hannifin Nederland en BeLux is belangrijk voor de toekomst van Parker in de drie landen. De industrie in met name België en Nederland hebben veel overlap, wat we ook terugzien in onze gezamenlijke klanten. Door deze twee Parker organisaties samen te voegen zijn we beter in staat om onze WIN Strategie uit te voeren. De kern van onze WIN Strategie is zorgen voor een betere klantbeleving en dat kunnen we in Benelux verband sneller en met een hogere servicegraad organiseren.’

De twee organisaties zullen alle afdelingen laten fuseren en zullen blijven opereren vanaf de drie locaties in de Benelux: Oldenzaal, Hendrik-Ido-Ambacht en Nivelles (B). Klanten zullen weinig merken van de fusie, behalve dat Parker in België en Luxemburg zal gaan opereren onder een andere naam, aldus de persinformatie van Parker.
Parker Nederland en Parker BeLux hebben het afgelopen half jaar al zeer nauw samengewerkt om de fusie voor te bereiden en om de organisaties naadloos op elkaar te kunnen aansluiten. Met de gezamenlijke organisatie verwacht Parker in de Benelux meer armslag om te krijgen om de klanten beter, sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics