Oud-gedeputeerde Scheffer richt zich bij Berenschot op samenwerking rond smart industry en circulariteit

0

Per 1 december 2019 heeft Michiel Scheffer (1964) zich verbonden als associé aan Berenschot. Hij gaat zich vooral richten op samenwerkingsprojecten tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden op het gebied van slimme industrie, innovatie en circulaire economie. Verder gaat Scheffer de verbinding leggen met Europese fondsen zoals Interreg en Horizon Europe. Hij was van 2013-2015 ook al associé bij Berenschot.

Adviseur onderwijsminister

Scheffer is tevens voorzitter van de Commissie Kwaliteitsafspraken MBO, die de Minister van Onderwijs adviseert. Eerder was hij gedeputeerde Economie, Onderwijs en Europa in Gelderland, voorzitter van het programma Interreg Duitsland-Nederland, lid van het Europees Comité van de Regio’s en lector aan de Saxion Hogeschool. Scheffer heeft 25 jaar ervaring met innovatiebeleid in textiel en innovatieve materialen en ervaring in het opzetten, beoordelen en begeleiden van complexe internationale projecten.

“We zijn verheugd over de hernieuwde samenwerking met Michiel Scheffer en kijken ernaar uit om samen innovatieve projecten op te starten en daarmee de praktijk van Berenschot in de industrie en op het gebied van ecosystemen verder te versterken”, aldus Paul Pietersma, managing director bij Berenschot.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics