Uitnodiging: Paneldiscussie met als thema ‘Extreme eisen dwingt tot intensievere ketensamenwerking’ op 15 november vanaf 1400 uur op de Precisiebeurs.

0

‘Extreme eisen dwingt tot intensievere ketensamenwerking’ op 15 november vanaf 1400 uur op de Precisiebeurs.

De regio Eindhoven en wijde omgeving is dé mondiale ontwikkelaar en bouwer van hoognauwkeurige productiemachines. De eisen van de klant worden echter steeds extremer. ‘Wij hebben als regio alle technologische competenties in huis om dé mondiale hub voor productiemiddelen te blijven. Maar dan moeten we in het ecosysteem wel beter, harder en meer gestructureerd samenwerken.’, publiceerde link Magazine in september 2017. De Paneldiscussie zal inhaken op de verschillende bestaande ecosystemen en het (op)bouwen van nieuwe regionale, landelijke of Europese ecosystemen en verbindingen tussen de verschillende ecosystemen.

Deze Paneldiscussie, in samenwerking met Mikrocentrum, vindt plaats op woensdag 15 november 2017 vanaf 14.00 uur op de beursvloer van de Precisiebeurs 2017 Paneldiscussie met als thema ‘Extreme eisen dwingt tot intensievere ketensamenwerking’ op de beursvloer van de Precisiebeursbij NH Conference Centre Koningshof, Locht 117 te Veldhoven.

Deelnemende bedrijven (in willekeurige volgorde):

Deelnemer Bedrijfsnaam
Geert Jakobs (CTO) VDL Enabling Technologies Group
Tijs Teepen (CTO) Masévon Technology BV
Lex Molenaar (CTO) RR Mechatronics BV
Henk Smid (CEO) VariAss BV
Patrick Geerts (CEO) MTA BV
John Blankendaal (Managing Director) Brainport Industries

De Paneldiscussie wordt op deze middag door Leon Giesen (o.a. voorzitter van Raad van Bestuur van Sioux en oud-directeur van Toolex) in goede banen geleid. Bij de Paneldiscussie is een journalist aanwezig voor de verslaglegging en er zal ook een fotograaf aanwezig zijn. Het artikel wordt in de december editie van link Magazine gepubliceerd.

Leon Giessen (o.a. voorzitter van Raad van Bestuur van Sioux en oud-directeur van Toolex)

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

14.00 uur      Ontvangst deelnemers Paneldiscussie

14.15 uur      Aanvang Paneldiscussie

16.00 uur     Afsluiting van Paneldiscussie met aansluitend een link-Netwerkborrel, aangeboden door het Mikrocentrum

 

Via de link http://inschrijven.mikrocentrum.nl/form.php?project=312352&language=1 kunt u zich aanmelden voor de Precisiebeurs en zorgt de organisatie dat er een badge voor u klaar ligt.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.