Op 7, 8 en 9 maart 2017 is Koningshof Veldhoven de plek om te ontdekken of u uw bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever kunt maken

0

RapidPro

Bij de RapidPro beurs kunt u terecht voor al uw vragen m.b.t. productontwikkeling, prototyping en kleine serie productie. U ziet, beleeft en leert erover bij RapidPro. Op het ‘Professional’ gedeelte ontmoet u alle aanbieders van desktop 3D printers en creatieve industrie. Op ‘Industrial’ ontmoet u alle grote leveranciers van industriële 3D printers, 3D scan bedrijven, softwareleveranciers, etc. In het lezingenprogramma krijgt u voorbeelden van alle technieken en de laatste ontwikkelingen daarin.

Virtual (R)evolution

Bij de Virtual (R)evolution beurs leert u alles over de mogelijkheden die augmented en virtual reality technologieën u te bieden hebben. Gaat uw sales straks al van start als uw machine nog niet fysiek gemaakt is? Gaat uw personeel 90% minder fouten maken en 35% sneller werken met behulp van augmented reality? Meer voorbeelden uit de praktijk hoort u in het lezIngenprogramma en van onze exposanten. Uiteraard kunt u ervaren hoe het is om te werken met een Hololens en andere VR/AR hardware.

Ontdek wat er kan op beide beurzen en ontmoet 100 exposanten en ruim 4000 professionals.

Bekijk voor meer informatie www.virtual-revolution.nl en www.rapidpro.nl.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics