Op 6 februari worden de Factory of the Future Awards 2018 uitgereikt aan Belgische maakbedrijven.

0

Ook 2018 start met een nieuwe editie van de Factory of the Future Awards. Dit event, volledig in het teken van Industrie 4.0, belooft weer een bron van inspiratie te worden voor alle aanwezigen met naast de uitreiking zelf alweer een goed gevuld programma.

Deze award is een erkenning voor die Belgische maakbedrijven die de voorbije jaren evolueerden naar een ware Fabriek van de Toekomst. Dit doen ze onder andere door doorbraken te realiseren binnen de 7 Made Different Transformaties.

U verneemt tijdens het event als eerste welke bedrijven de nieuwe ‘fabrieken van de toekomst’ zijn en waarom ze werden gecertificeerd. Aan het woord ook enkele laureaten van vorige edities, waarvan u meer te weten komt over het leerrijke traject dat ze doorlopen hebben en hoe het hen vergaan is na het winnen van hun award. Keynote-spreker is Ronnie Leten, voormalig CEO van Atlas Copco en recent voorgedragen tot voorzitter van Ericsson, die het zal hebben hoe de wereldmarktleider in compressortechniek omgaat met transformatie. Programma

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics