Op 30 maart organiseert TU/e Innovation Lab haar jaarlijkse valorisatiedag ‘Where Science Meets Business’.

0

Op 30 maart 2017 organiseert TU/e Innovation Lab haar jaarlijkse valorisatiedag ‘Where Science Meets Business’. Ditmaal staat valorisatie in Living Labs centraal: kennisuitwisseling, onderzoek en het ontwikkelen en commercialiseren van innovatieve ideeën in samenwerking met studenten(teams).  Daarin speelt u een belangrijke rol!

Bent u benieuwd naar wat er speelt op het gebied van Living Labs op de Technische Universiteit Eindhoven, gaat u graag de dialoog met ons aan wat de mogelijkheden voor u zijn om samen te werken en wilt u kennismaken met onze succesvolle studententeams? Meld u dan nu aan!

PROGRAMMA

13.00 – 14.00 uur     Ontvangst en registratie
U kunt uw badge ophalen bij Congresbalie in het Auditorium. Mocht u nog niet hebben geluncht dan staan wij klaar met een snack. Neem ook alvast een kijkje op de Tech Fair.

 

 

 

14.00 – 14.05 uur     Opening
U wordt welkom geheten door Steef Blok, directeur TU/e Innovation Lab.

 

 

14.05 – 14.20 uur     ‘Living Labs als samenwerkingsmodel voor open innovatie’
Rianne Valkenburg, mede-eigenaar TU/e LightHouse, neemt u mee in het belang van Living Labs voor de TU/e en waarom deze samenwerkingsvorm zo nuttig is voor het MKB.

 

 

 

14.20 – 14.50 uur     ‘Metalot: broedplaats van open innovatie’
Philip de Goey, decaan aan de TU/e faculteit Werktuigbouwkunde vertelt over Metalot, een nieuwe bakermat voor innovatie in volledig circulair gebruik van metalen en energie.

14.50 – 15.20 uur     ‘Van Data naar Dollars’
Data Science blijkt weliswaar in het vizier, maar veel MKB-bedrijven vinden het ingewikkeld om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Arjan van den Born, academisch directeur Jheronimus Academy of Data Science, vertelt over de kansen voor het MKB.

15.20 – 15.30 uur     Living Labs in de praktijk: Innovation Space & Bright Lab
Tom Selten en Rein Westerdijk geven u praktijkvoorbeelden over Living Labs op de TU/e.

 

 

 

15.30 – 15.50 uur     Koffiepauze & Tech Fair

15.50 – 17.30 uur     Pitches & Meet and Match met studententeams
Solar Team Eindhoven, University Racing Eindhoven, TU/ecomotive, Blue Jay, InMotion, A-Team, Team Fast, T.E.S.T team, SensUs, VIRTUe, iGEM, Metal Fuels, Innovation Space, Brightlab zullen zich aan u voorstellen.

Na de pitches van de teams kunt u drie teams uitkiezen met wie u de interactieve sessies (3 rondes) in gaat om samen te komen tot nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Maak hier alvast kennis met de teams!

17.30 uur                   Wrap-up & Borrel & Tech Fair

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics