Op 22 & 23 mei 2019 presenteert Belgische maakindustrie haar innovaties

0

Op 22 & 23 mei 2019 vindt de tweede editie plaats van Advanced Engineering in Flanders Expo Gent. Met de aanwezigheid van meer dan 100 exposanten die het beste op de markt brengen aan design, materialen en connectiviteit krijgt u een compleet beeld van de voornaamste innovaties in de Belgische maakindustrie.

Interessante en invloedrijke sprekers komen u inspireren.

Kennisuitwisseling staat centraal tijdens de gratis conferenties op de beursvloer dat interessante en invloedrijke sprekers samenbrengt. Onder andere Pattie Maes (MIT), Françoise Chombar (Melexis), Manfred Van Vlierberghe (ArcelorMittal), Richard Thommeret (Solvay – Solar Impulse), Wouter Denayer (IBM) Max Tchapeyou (Microsoft) die u inzichten geven om uw producten future proof te maken.

Woensdag 22 mei om 17u is de prijsuitreiking van de metal 3D Challenge. Studenten, makers en de industrie werden uitgedaagd door Flam3D en VIVES Hogeschool om met een innovatief ontwerp voor metaalprinten op de proppen te komen.

In heel Vlaanderen stellen onderzoekers en technici, met steun van de overheid, hun expertise ter beschikking in proeftuinen voor de maakindustrie. Vlaio, Het agentschap innoveren en ondernemen geeft op 23 mei een statusupdate.

Kom ook op 22 & 23 mei ontdekken hoe studententeams sigarettenfilters biochemisch zuiveren en behandelen met weekmaker om ze een tweede leven te geven in een 3D-printing applicatie, een groene racewagen zelf hebben gemaakt, het doel hebben om verzorgers te ondersteunen met hun dagelijkse taken aan de hand van robots en nog zoveel meer!

Wilt u meer weten? Of inschrijven? Ga dan naar www.ae-expo.be

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.