Pieter van Oord ontvangt de Rotterdam Promotie Prijs

0

CEO Pieter van Oord heeft uit handen van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb de Rotterdam Promotie Prijs ontvangen. Volgens de jury draagt Van Oord ‘in sterke mate bij aan de goede naam van Rotterdam als stad van internationaal vakmanschap op hoog niveau.’ De prijs is op 17 februari voor de vierenveertigste keer uitgereikt in het stadhuis van Rotterdam.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb: Van Oord en Rotterdam passen bij elkaar. Het bedrijf draagt in sterke mate bij aan onze innovatieve stad. Het hoofdkantoor aan de Nieuwe Maas is prachtig om te zien en is een mooie toevoeging aan de Rotterdamse skyline.

Hugo Bongers, voorzitter Stichting Rotterdam Promotie Prijs: ‘Van Oord is van alle ondernemingen die ooit de prijs ontvingen absoluut de grootste. Het bedrijf is Hollands Glorie ten voeten uit. Het draagt in sterke mate bij aan de goede naam van Rotterdam als stad van internationaal vakmanschap op hoog niveau. Van Oord straalt waarden uit die als kenmerkend voor de stad kunnen worden gezien: kwaliteit, nuchterheid, traditie, lef en durf.’ Jury Rapport

De Rotterdam Promotie Prijs bestaat sinds 1981 en is opgericht door de leden van Club 25. De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die veel bijdraagt aan het stimuleren van de bekendheid en goede naam van Rotterdam als stad en haven.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics