Online event 8 juni 1400- 1600: Op weg naar een toekomstbestendige maakindustrie

0

Het zijn roerige tijden voor de Nederlandse maakindustrie. Hoewel veel bedrijven in de sector hun productie en omzet de afgelopen jaren zagen groeien, is er geen tijd om achterover te leunen. De groei van de maakindustrie remt af en op uitdagingen zoals technologisering, (nieuwe) handelsbelemmeringen en de duurzaamheidstransitie moet een antwoord worden gevonden.

blank

Ger Schoeber

Tijdens het evenement Op weg naar een toekomstbestendige maakindustrie, georganiseerd door Pulse en Microsoft, discussiëren experts van binnen en buiten de industrie over hoe ingespeeld kan worden op de uitdagingen en kansen die er liggen. We gaan onder meer op zoek naar mogelijkheden om de industrie duurzamer te maken en samenwerking te bevorderen.

blank

Gert Karenbeld

Het rondetafelgesprek op 8 juni wordt begeleid door Mathijs Bouman, columnist van het FD en redacteur-econoom bij Nieuwsuur. De hoofdvraag luidt: hoe kan de industrie toekomstbestendiger worden én blijven? En wat zijn de risico’s als je nu niets doet?

Tijdens het rondetafelgesprek belichten experts van binnen en buiten de industrie de trends die invloed hebben op de huidige en toekomstige bedrijfsvoering. Om vervolgens te bekijken hoe hierop een passend antwoord kan worden gegeven. Na de sessie heb je inspiratie en praktische handvatten voor het toekomstbestendiger maken van je organisatie.

blank

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Programma (8 juni 2021, 14 – 16 uur)

Het rondetafelgesprek op 8 juni wordt begeleid door Mathijs Bouman, columnist van Het Financieel Dagblad en redacteur-econoom bij Nieuwsuur. De hoofdvraag luidt: hoe kan de industrie toekomstbestendiger worden én blijven? En wat zijn de risico’s als bedrijven niets doen?

Bij de discussie schuiven onder meer Patrick van Loon (Manufacturing Industry Executive Microsoft), Ger Schoeber (Zonneautobouwer Lightyear), Gert Karenbeld (CFO Intergas) en Bart van Melick (CEOBTE  Groep) aan.

Kosteloos aanmelden 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics