NTS breidt Raad van Bestuur uit met nieuwe COO Rob Karsmakers

0

NTS Group heeft de naam bekend gemaakt van de nieuwe Chief Operations Officer (COO), die per 1 augustus 2018 de Raad van Bestuur komt versterken. Het gaat om Rob Karsmakers die een indrukwekkende staat van dienst heeft opgebouwd binnen Philips. Zijn expertise vormt een belangrijke aanvulling om de kwaliteit van dienstverlening verder te vergroten en meer aandacht en sturing te geven aan een constructieve samenwerking tussen de diverse werkmaatschappijen van NTS.

CEO Marc Hendrikse: “Ons bedrijf blijft zich verder ontwikkelen, zowel in omvang als in onze rol van toeleverancier voor de wereldtop in de hightech machinebouw. Daarmee neemt de druk steeds verder toe om continu te presteren op het allerhoogste niveau. Zowel bij elke entiteit maar ook in de samenwerking tussen de entiteiten. De uitbreiding van de Raad van Bestuur met de positie van Chief Operations Officer is daarmee een logische stap in onze ambitie om de performance naar onze klanten continu te blijven verbeteren.”

Internationale expertise

Rob Karsmakers heeft fabrieken geleid in West-Europa, Oost-Europa en Azië. Zo was hij van 2009 tot 2016 de General Manager van de Philips fabriek in Drachten en hij heeft dit tot één van de meest efficiënte productieplants van Philips gevormd.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics