NOM en M4FOUR openen beurs in Amsterdam

0

Geert Buiter, NOM

De Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NV NOM) opende 15 augustus 2017  de Amsterdamse beurs middels de gongceremonie. Dit gebeurt door Geert Buiter, plaatsvervangend directeur van de NOM. Met het luiden van de gong wordt in deze week aandacht gevraagd voor het werk van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen en wordt de bedrijvigheid en het ondernemerschap in de regio’s onder de aandacht gebracht.

Ondernemingen doen groeien
De NOM wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de economische groei in Noord-Nederland. Dit doet de NOM door ondernemingen te ondersteunen bij de ontwikkelsprongen die ze tegenkomen. Geert Buiter: “Wij willen ondernemingen in het Noorden helpen bij hun groei. Van een starter met een innovatief idee tot groei- en overnametrajecten van bestaande ondernemingen. We zijn trots op de bedrijven waarmee we mogen samenwerken en die deel uitmaken van onze portefeuille. Bedrijven die ieder voor zich geleid worden door enthousiaste en gedreven ondernemers die samen met hun team werken aan succes. Een van die bedrijven is M4FOUR, fabricant van customized vinyl vloeren. Samen met hen openen wij graag vandaag de beurs”.

M4FOUR “the first customized flooring factory”
M4FOUR is de eerste (en voorlopig) enige professionele fabrikant van customized vinyl vloeren ter wereld, opererend vanuit Groningen, powered by de NOM. M4FOUR staat voor FUNctional design. M4FOUR ontwerpt, produceert en levert vloeren in elk denkbaar design voor welke ruimte dan ook. Alle vloeren worden geprint in de door hen ontwikkelde unieke productiestraat. Het materiaal is hygiënisch, veilig en de printresolutie heeft een extreem hoge kwaliteit.

Interieur designers focussen op dit moment erg op het creëren van een huiselijke look en feel. M4FOUR kan ondersteuning bieden in het mixen en matchen van creatieve gedachten en ideeën om uiteindelijk tot een evenwichtig, functioneel en esthetisch design van een vloer te komen.

Customized space
Organisaties besteden In het kader van goed werkgeverschap steeds meer aandacht aan het design en de sfeer binnen kantoorruimtes, met name om goede werknemers aan te trekken. Zij creëren hiermee een zogenaamde customized space, waar M4FOUR graag een vernieuwende toegevoegde waarde aan levert.

Rob de Lange, directeur M4FOUR

Tevens kan M4FOUR organisaties helpen in het verbeteren van ‘wayfinding’ met betrekking tot routing en signing. Wanneer er brand uitbreekt in een gebouw kan men door de LED technologie, verwerkt in de M4FOUR Premium T vloer, gemakkelijker de uitgang vinden. Denk verder aan de commerciële inzetbaarheid van vloeren binnen de evenementen branche, in de standbouw en voor shop in shop concepten. Logo’s en promoties kunnen op deze manier gepersonaliseerd geuit worden. De vloer is op deze manier geen kostenpost maar een inkomstenbron.

Business to Consumer
Rob de Lange, directeur M4FOUR: “M4FOUR is eind dit jaar ook op de business to consumer markt te vinden. Consumenten kunnen hun eigen vloer samenstellen en/of ontwerpen, waarna de vloer meteen geprint wordt en binnen no time aan huis, of bij een afhaalpunt afgeleverd wordt. Een geweldige aanvulling op ons huidige productaanbod”.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics