Nieuwe Hittech Group hoofdkantoor officieel geopend

0

20160414_120550Vandaag heeft Hittech Group officieel haar nieuwe hoofdkantoor in Den Haag geopend. De openingsceremonie vond plaats in het bijzijn van Franz Josef Kremp, de Duitse ambassadeur in Nederland. Zijn aanwezigheid benadrukt de belangrijke Nederlands-Duitse relaties in de dagelijkse operaties, die sinds de overname van Hittech Prontor GmbH in 2014 steeds intensiever geworden zijn.

De officiële opening vond plaats rond het middaguur, gevolgd door een Technology Seminar en een rondleiding door het nieuwe gebouw, waar ook de activiteiten van Hittech Multin gehuisvest zijn en de naburige faciliteit van Hittech Machining. Zowel bij het seminar als bij de rondleiding werden de gasten op de hoogte gesteld worden van de nieuwste technologieën die Hittech te bieden heeft. Ook werden er klant-cases getoond. Daarbij spraken Derek Wallace van klant ASML en Guustaaf Savenije (VDL ETG) hun waardering uit voor de prestaties van Hittech. Het bedrijf levert onder meer de ‘carrier’,  onderdeel van de waferhandler die VDL ETG voor ASML ontwikkelt en produceert.

Een van de redenen voor het succes van Hittech is dat het ondanks de huidige omvang van meer dan 100 miljoen euro omzet toch de flexibiliteit en snelheid van de mkb-er heeft behouden. Het resultaat van een bewuste strategie waarover ceo Cor Heijwegen eerder in Link Magazine zei: ‘Wij zijn een netwerkbedrijf van tien kleinere bedrijven van maximaal honderd man die nauw samenwerken. Om Prontor (250 man groot, overgenomen in 2014, red.) meer op maat te maken, maar vooral om beter zicht te krijgen op de bedrijfsvoering hebben we er drie business units van gemaakt: ontwikkeling en assemblage, mechanische fertigung en oppervlaktetechnieken. Zo is veel beter te volgen wat erin gaat aan geld en mankracht en wat eruit komt, en of daartussen winst of verlies gemaakt wordt.’

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics